Tornado Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Ahoj, mam uz dlouhodobe v planu dodelat si el. stahovani oken do 406. Ted jsem narazil na tenhle vyrobek a za tu cenu (4500kc) se mi zda tato varianta docela prijatelna. A tak by me zajimalo, jestli uz nekdo tohle zarizeni v aute mate, resp. jestli jste jej montovali. Hlavne me tedy zajima jaky byly problemy s montazi, jestli je tato varianta el. stahovani ucina... Predem diky za odpovedi a nazory... Stranky vyrobce: T A D Y [upravil dne 18.5.2006 Tornado] Citovat
Karel Č Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Montoval jsem to několikrát - ne teda Jablotron a těžko říct, tyhlety univerzály v jednom autě chodí dobře, ve druhém špatně, ale skoro vždy jsou dost hlučné a to i když si vyhraješ s montáží a jezdí pomalu. A poměrně dost u všech praskají ty lanka v těch převodových bowdenech. Být na Tvém místě tak radši zkusím sehnat někde originální stahovačky z bouračky. Myslím, že to bude i levnější. Citovat
Ajdamek Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Na vrakáči originál stahovačka stojí 1500 + tapec 500 a vyjde to o dost levněji. Citovat
lavka3 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Zdravím všechny, nevěděl by někdo kde sehnat motorky pro el. stahování zadních oken Peugeot 307? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.