Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím vás chlapi som z toho už dosť na dne potreboval by som par rad ohľadom tohto autíčka peugeot 407 hdi 2.0 100kw celý deň mi auto naštartuje no keď ho nechám celu noc tak auto mi vystaví celu batériu štartujeme len cez štartovacie káble celý deň ide všetko normálne no potom zase v noci mi ju vystaví..a mam ešte jeden problém keď autu prudko pridám tak ťažko naberá rýchlosť keď postupne mu pridám tak naberá rýchlosť rýchlejšie občas počas jazdy keď držím rovnakú rýchlosť tak ako keby mi niekto skapal na brzdy mam toho asi dosť na vás ale bude veľmi veľmi vďačný za každý radu ďakuje.  :)

Upraveno uživatelem jozeff
Odesláno

Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. 

Uprav si název vlákna aby odkazoval na problém, tento název nikomu nic neřekne. Je to v pravidlech fóra, která si jistě četl při registraci. 

Přesunuto do sekce 407.

S pozdravem moderátor 

Odesláno

Na PC klikni a podrž tlačítko myši na názvu a můžeš editovat.

Co se týká problémů s autem, asi bude nejrozumější najít někoho, kdo umí s originál diagnostikou a řekne kde je problém - takhle po internetu je to hádání z křišťálové koule...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...