jozeff Odesláno 28. červenec 2023 Odesláno 28. červenec 2023 (upraveno) Zdravím vás chlapi som z toho už dosť na dne potreboval by som par rad ohľadom tohto autíčka peugeot 407 hdi 2.0 100kw celý deň mi auto naštartuje no keď ho nechám celu noc tak auto mi vystaví celu batériu štartujeme len cez štartovacie káble celý deň ide všetko normálne no potom zase v noci mi ju vystaví..a mam ešte jeden problém keď autu prudko pridám tak ťažko naberá rýchlosť keď postupne mu pridám tak naberá rýchlosť rýchlejšie občas počas jazdy keď držím rovnakú rýchlosť tak ako keby mi niekto skapal na brzdy mam toho asi dosť na vás ale bude veľmi veľmi vďačný za každý radu ďakuje. Upraveno 28. červenec 2023 uživatelem jozeff Citovat
pavelu96 Odesláno 28. červenec 2023 Odesláno 28. červenec 2023 Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. Uprav si název vlákna aby odkazoval na problém, tento název nikomu nic neřekne. Je to v pravidlech fóra, která si jistě četl při registraci. Přesunuto do sekce 407. S pozdravem moderátor Péťa ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 29. červenec 2023 Odesláno 29. červenec 2023 Na PC klikni a podrž tlačítko myši na názvu a můžeš editovat. Co se týká problémů s autem, asi bude nejrozumější najít někoho, kdo umí s originál diagnostikou a řekne kde je problém - takhle po internetu je to hádání z křišťálové koule... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.