Peugeot605 Odesláno 16. červen 2025 Autor Odesláno 16. červen 2025 Ješte bude potřebabvyřsit tyto plechy kterén jsou smad na každé 605 uplně na prach nejhorší jsou ty vyrezlé díry na šefty kterýma se přichytí ruční pakny , naštěstí jsem z vraku na díly vymontoval alespoň takové Citovat
patt Odesláno 17. červen 2025 Odesláno 17. červen 2025 mám ty štíty zánovní náhradní schvaný jinak já sem na ty štefty udělal jendduchej fíchl, kterej uděláš za 5minut... na konec toho čepu co drží pkny cvakneš segrovku a jezdíš dál.... a když je ten čep s pružinou zalezlej uvniř v bubnu, tak dírou od kolovýho šrorubu ho najdeš v bubnu a imbusem nasměruješ do správnýho místa. Citovat
Peugeot605 Odesláno 6. červenec 2025 Autor Odesláno 6. červenec 2025 ABS pumpa Bendix F (Peugeot 605) 2.0sri 1990 – nastavení ventilů Zdravím, potřebuju poradit. Na doporučení jsem vytáhl dva spodní ventily z ABS pumpy Bendix (Peugeot 605), abych zkusil jejich funkčnost. Teď je ale nemůžu dostat zpět tak, aby přesně seděly – natočení nesedí . Vím přesně, kam mají směřovat, ale nejde mi je do té polohy dotáhnout. Řešil jste to někdo? Nebo nevíte o někom, kdo s tím má zkušenost? Nebo je to jedno jak se tam dají? Případně moc diky za informace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.