Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

Chcel by som vas poprosit o radu. Mam P5008 1.6Hdi roc.2014 (VF30E9HD8ES067253) 185000km, cerstvo po vymene rozvodov. V poslednej dobe mi asi 2 krat po vypnuti motoru zostal bezat ventilator-pravdepodobne nedokoncena regeneracia FAP. Teraz som s celou rodinou na dovolenke v kempe v Slovinsku (cca 800km) a vyskocilo mi pocas jazdy hlasenie: particle filter additive level too low a hlasenie poruchy motora, ze mam navstivit servis. Auto islo normalne, nasledne po odparkovani siel ventilator este cca 1 a pol hodiny. Co by ste mi poradili? Malo by to dojst este naspat na slovensko k mojmu mechanikovi? Tu v okoli mam servis az v inom meste a myslim ze v autorizovanom necham ako cudzinec sumu celej dalsej dovolenky...

Dakujem vopred za kazdu radu

Odesláno

To aditivum se tam vstrikuje po tankovani a i tu hlasku uvidis az po nejakem natankovani jakmile se rozjedes. To zrovna RJ da pokyn k nadavkovanim do nadrze a prepocita mnozstvi v nadrzce a z toho usoudi, ze uz je malo. Takze kdyz natenakujes, stejne se nic nikam dale nevstrikuje. A nejake to natankovani to jiste jeste snese jak psal Lukas i dvakrat pokud je tam skutecne mnozstvi, co ti to spocitalo. To pisu zamerne, protoze sam jsem se u sveho auta setkal ve stejne kilometrazi s tim samym a uz tam nebylo nic. Tim te nechci desit, ale uklidnit, ze FAP to taky prezil :) Dolil jsem asi 1000km pote.

Odesláno

Pani dakujem za vase rady a skusenosti. Ano ta hlaska sa objavila presne po natankovani a tankoval som plnu, takze by to malo vystacit az domov z dovolenky... Tak hadam to dame 🙂 Vdaka este raz za kazdu radu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...