peugeotpartner Odesláno 18. říjen 2024 Autor Odesláno 18. říjen 2024 tak ta závada co jsem psal a co to hlásilo byla způsobena mnou ... komunikace funguje, ale problém s motorem je stále, nyní vygradoval takto : první statr ráno chytne .....po nekolika sekundách zacne trepat motorem - výpadky spalování asi. Udělal jsem log a označil od kdy do kdy to vynechávalo viz foto , muzu udelat jeste s jinými hodnotami.... tlaky kompresni 14-15-15-15 zkusil jsem 3 zapalovací cívky (rampy) Valeo, NGK, a Sagem, svíčky nové vše beze zmeny ted jednám s polákama že mi dodají RJ...:) pro jistotu ale nelibi se mi čerpadlo benzínové je nové loni Pierburg, ale pri prvním ranním otočení klicku jak čerpadlo tlakuje tak proste rána bum, takový jakoby tlakový ráz, snad se mi podaří dat sem video .... druhá sekunda zvuk klíčku třetí seknda taková rána z nádrže.... pak start - video kde je slyšet jak motor jde nepravidelne a to vše je v logu...(po statru nekolik sekund ok pak začne vynechávat a pak se uklidní.... mám to čerpadlo vymenit? tlak jsem meril v léte byl 3,7 ale to nebouchalo jen bylo hlučné dost, jeste to zkusím zmerit další týden nez bych sel do toho čerpadla....klidne muze byt velký tlak...pak to muze vynechávat ? po tom problémovém startu celý den jezdí ok, starty přes den bez potíží, až zase ráno nebo pokud stojí dlouho.... případně můžu jeste nahrát jiný log se 6 hodnotami....pokud by to pomohlo? díky všem ...:) čerpadlo bouchne 18.10.2024.mp4 po statru se trepe motor 18.10.2024.mp4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.