Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdáse, že moje Xantia prochází obdobím mě nepříjemně překvapovat.

Poslední pakárnu mi připravila převčírem, kdy se z čista jasna při jízdě zastavil motor a já sem doplachtim na blinkrech ke krajnici s rosvíceným \"K\" na přístrojovce s nevyřčenou otázkou \"CO JE ZASE!!!\"

Ukázalo se, že nic, páč sem uplně normálně nastartoval a kupodivu pokračoval dál. To samý se odehrálo včera, ale nastarovávání už zabralo asi 3 pokusy. Na diagnostice byla vypsaná závada \"nízký tlak paliva v primárním okruhu\". Nikde nic neunikalo, nicméně sem vypucoval koš naftového filtru a vyměnil na něm těsnení. Při testu akčních članů palivová pumpa pracovala zcela bez závad a nafta vesele proudila kolem dokola. Inu, řexemsi \"babský vrtochy\", vyrazil home a dnes ráno to samý.

Předpokládám, že potíž bude v pumpě, nicméně je mi divný, že má závada tento charakter. Nesetkal se s tim někdo? netušítte, jak je pumpa stavěná a co by se na ní mohlo podělat? Pokud by odcházel motor, tak by něměla stabilní tlak a měnily by se otáčky, ale ani v jednom ze nad 20ti testů se nic podobnýho nevyskytlo a tlak v primární palivový části držel na 289 barech +-1bar na volnoběh a samozřejmě se zvyšoval se zvyšováním otáček hlavního motoru...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...