Hics Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Zdáse, že moje Xantia prochází obdobím mě nepříjemně překvapovat. Poslední pakárnu mi připravila převčírem, kdy se z čista jasna při jízdě zastavil motor a já sem doplachtim na blinkrech ke krajnici s rosvíceným \"K\" na přístrojovce s nevyřčenou otázkou \"CO JE ZASE!!!\" Ukázalo se, že nic, páč sem uplně normálně nastartoval a kupodivu pokračoval dál. To samý se odehrálo včera, ale nastarovávání už zabralo asi 3 pokusy. Na diagnostice byla vypsaná závada \"nízký tlak paliva v primárním okruhu\". Nikde nic neunikalo, nicméně sem vypucoval koš naftového filtru a vyměnil na něm těsnení. Při testu akčních članů palivová pumpa pracovala zcela bez závad a nafta vesele proudila kolem dokola. Inu, řexemsi \"babský vrtochy\", vyrazil home a dnes ráno to samý. Předpokládám, že potíž bude v pumpě, nicméně je mi divný, že má závada tento charakter. Nesetkal se s tim někdo? netušítte, jak je pumpa stavěná a co by se na ní mohlo podělat? Pokud by odcházel motor, tak by něměla stabilní tlak a měnily by se otáčky, ale ani v jednom ze nad 20ti testů se nic podobnýho nevyskytlo a tlak v primární palivový části držel na 289 barech +-1bar na volnoběh a samozřejmě se zvyšoval se zvyšováním otáček hlavního motoru... Citovat
Rebik Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 No už se to pár zákazníkům stalo, že to nejdřív zhasínalo než se to zaslavilo úplně, stav se nějaké tu máme..... Citovat
barenst Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Me se to stalo presne jak popisujes , nakonec to prestalo uplne jet .Byla to pumpa v nadrzi , vymana a v pohode jezdi dal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.