tazik Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Ahoj. Nemáte někdo vyzkoušené podelniky pro Traveller nebo ProAce ? Ofiko je nenabízí a pricniky rovnou do těch úchytů se mi nelíbí. Diky Citovat
martinecondrej Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 https://www.pricniky.cz/Podelne-nosice-cerne-Peugeot-Traveller-dlouha-verze-L3-d6194.htm vyzkoušené nemám, ale přijde mi to hnusný, protože začínají až od půlky auta a předpokládám, že to není sundavací řešení. Další pro mě důležitá věc proč používám sundavací příčníky jsou podzemní garáže. Bez toho všude ok, s tím už je to dost na hraně. Dokonce při vjezdu do Nového Smichova z Kartouzské jsem škrtnul střechou i bez příčníků Citovat
martinecondrej Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 (upraveno) no proto píšu že to je na hraně, každopádně vjezd od plzeňské je ok a nikde se necinkne ani anténou, auto má myslím 187cm. Jinak příčníky mám Hakr a jsou ok, koupil jsem si tři za sebou Upraveno 21. červen 2023 uživatelem martinecondrej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.