Pendal Odesláno 17. červen 2023 Odesláno 17. červen 2023 Ahoj prosím o radu.Už asi dva měsíce mi při plném rejdu klape od přední nápravy ale dneska jsem vjížděl do trochu prudšího kopce a něco párkrát klaplo a od té doby musím volant držet hodně doleva jinak mi auto nejede rovně.Zdá se mi jakoby šlo do smyku "driftu".Mohla se mi rozhodit geometrie z vyjetí kopce a čep už to nedal nebo spíš homokineticky kloub?Předem děkuji za rady Citovat
dýzl Odesláno 18. červen 2023 Odesláno 18. červen 2023 Pokud nejsi lama, tak auto na hever podložit sundat kolo pak druhé a překontrolovat. pokud jsi levý =netechnický typ, pak třeba p. Růžička ve Veselí nL nebo na Kopečku-Radouňka,JH Jirku Hejdu (dají se najít na netu, na Jirku jsem dával odkaz na citroenklubu a Jruze je tam přímo registrován) Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2023 Odesláno 18. červen 2023 pokud musíš držet volant nějak hodně doleva, abys mohl jet rovně, tak už s tím nikam nejeď , buď mechanik k autu, nebo auto na podvalu do servisu Citovat
Pendal Odesláno 18. červen 2023 Autor Odesláno 18. červen 2023 Docela dost táhne doleva.Co jsem se díval tak s největší pravděpodobností mi lupe v homokinetickém kloubu,když vytočim kolo,tak je to hodně slyšet.Zítra zkusím servis a uvidím co řeknou oni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.