Marda106 Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: barenst To madra106: mozna ze autem prijedes ale nevim jak odjedes , kdyz tak te odvezeme na nadrazi. Je vy ste hodni tak aspon ze na nadr me odvezete :D Citovat
TiborTeam Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: ZILA ne křižek je označena přehrada že je zakaz prujezdu a šipka označuje parkovište kde je naše stala akce ps: doufam že dojede i policie A já myslel, že ten křížek je pro nás, že tam pojedeme sprint Citovat
Marda106 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: ZILA ps: doufam že dojede i policie Pujdem s nema zase pokecat? Citovat
Ventil Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: ZILA ps: doufam že dojede i policie Pujdem s nema zase pokecat? Nebo je budes opet prekecat, at nehraji machry a jdou se k nam pridat (treba uz si na ten test troufnou ) Citovat
domikra Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 toho 17.6.budu po noční snad nebudu protivnej...pokuď mi do toho nic nevleze tak bych tam mohl dorazit:myslim Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Takže 17. jo? tak to bych se mohl možná taky na chvilku ukázat, když už jsem ten nováček Citovat
Pinďa Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: rOMIK306xrd Takže 17. jo? tak to bych se mohl možná taky na chvilku ukázat, když už jsem ten nováček Kozlovice (které) nebo PŘEROV - Kozlovice????????????????? ZILA a ostatní - nevím, jak to bude s mojí účastí (ale smrdí to prací - dobrovolně / povinně). [upravil dne 5/6/06 Pinďa] Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Pinďa Kozlovice (které) nebo PŘEROV - Kozlovice????????????????? Kua, přestaňte mě už konečně strkat někam do Přerova. Jsou to Kozlovice na Frýdecko-Místecku a jsou dokonce větší než ty u Přerova... Citovat
rimmer Odesláno 15. červen 2006 Odesláno 15. červen 2006 asi nebudu moct..budeme renovovat s otcem garaz - betonovani a dlazba na podlahu atp. ... pridte vseci budeme to mit hned:cool: Citovat
lexa Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Tak sraz bude u Rimmera, jsem pro, čím víc nás bude tím míň se budem vlka bát. Zavolej mi na mobil, když tak přijedu pomoct. I o tom je klub. Já budu taky potřebovat stavět.!!! Myslím to vážně. Citovat
chuck11 Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 tak co bude stím srazem kdo tam jede:myslim:myslim:myslim:myslim:( Citovat
Marda106 Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: chuck11 Byl tam vůbec někdo:myslim jj byl a bylo nas tam aspon trosku.... teda jako tak normalne... Citovat
barenst Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Jo byly jsme a uzili jsme si pekneho pocesi .Skoda ,ze ostatni ucast prislibili a nedorazili. Citovat
Ventil Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: barenst Jo byly jsme a uzili jsme si pekneho pocesi .Skoda ,ze ostatni ucast prislibili a nedorazili. Nono, chtel si asi rici \"ze NEKTERI ostatni ucast prislibili...\". Bohuzel uz pri prihlasovani jsem uvedl, ze mi termin 17.6. zrovna nevyhovuje, radeji jsem chtel dalsi sobotu. Ucast jsem neslibil a navic jsem dal i Zilovi v sobotu vedet, ze opravdu nedojedu.... Mrzi me to, ale snad to vyjde priste :-( Termin se musi nadhodit driv:aut Doufam ze jste si to perfektne uzili :-) Citovat
Tommy306 Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: barenst Jo byly jsme a uzili jsme si pekneho pocesi .Skoda ,ze ostatni ucast prislibili a nedorazili. ja sice nic neslibil, ale omlouvám se, že jsem neposlal omluvenku předem:mad: vlezla mi do toho taková \"pracovní\" akce:aut Citovat
chuck11 Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Původně zaslal: barenst Jo byly jsme a uzili jsme si pekneho pocesi .Skoda ,ze ostatni ucast prislibili a nedorazili. Jo já sem taky říkal,že přijedu i se známým,ale když sem se v pátek ptal jestli tam vůbec někdo jede tak se mi nikdo neozval,tak sem myslel:myslimže účast bude nulová tak sem nakonec nejel:nevim Citovat
barenst Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Ja to smeroval na trebe Chuck11,domikra a na rOMIK306xrd , u Ventila jsme vedeli ze mu to nevyhovuje jako i ostatnim a SMS byla prectene ostatnim jako omluvenka . Citovat
Pinďa Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Původně zaslal: rOMIK306xrd Původně zaslal: Pinďa Kozlovice (které) nebo PŘEROV - Kozlovice????????????????? Kua, přestaňte mě už konečně strkat někam do Přerova. Jsou to Kozlovice na Frýdecko-Místecku a jsou dokonce větší než ty u Přerova... Tak promiň, já se jen tak zeptal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.