Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: barenst

To madra106: mozna ze autem prijedes ale nevim jak odjedes , kdyz tak te odvezeme na nadrazi.

Je vy ste hodni tak aspon ze na nadr me odvezete :D:D

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

ne křižek je označena přehrada že je zakaz prujezdu a šipka označuje parkovište kde je naše stala akce

ps: doufam že dojede i policie :D

A já myslel, že ten křížek je pro nás, že tam pojedeme sprint :D

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Původně zaslal: ZILA

ps: doufam že dojede i policie :D

Pujdem s nema zase pokecat? :D

Nebo je budes opet prekecat, at nehraji machry a jdou se k nam pridat (treba uz si na ten test troufnou :D)

Odesláno
Původně zaslal: rOMIK306xrd

Takže 17. jo? tak to bych se mohl možná taky na chvilku ukázat, když už jsem ten nováček :D

Kozlovice (které) nebo PŘEROV - Kozlovice????????????????? :myslim:aut:myslim

ZILA a ostatní - nevím, jak to bude s mojí účastí (ale smrdí to prací - dobrovolně / povinně). :(:bojim:myslim:bojim:(

[upravil dne 5/6/06 Pinďa]

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

Kua, přestaňte mě už konečně strkat někam do Přerova. Jsou to Kozlovice na Frýdecko-Místecku a jsou dokonce větší než ty u Přerova...:roker

Odesláno

Tak sraz bude u Rimmera, jsem pro, čím víc nás bude tím míň se budem vlka bát. Zavolej mi na mobil, když tak přijedu pomoct. I o tom je klub. Já budu taky potřebovat stavět.!!! Myslím to vážně.:papa

Odesláno

Jo byly jsme a uzili jsme si pekneho pocesi .Skoda ,ze ostatni ucast prislibili a nedorazili.

Nono, chtel si asi rici \"ze NEKTERI ostatni ucast prislibili...\". Bohuzel uz pri prihlasovani jsem uvedl, ze mi termin 17.6. zrovna nevyhovuje, radeji jsem chtel dalsi sobotu. Ucast jsem neslibil a navic jsem dal i Zilovi v sobotu vedet, ze opravdu nedojedu....

Mrzi me to, ale snad to vyjde priste :-( Termin se musi nadhodit driv:aut

Doufam ze jste si to perfektne uzili :-)

Odesláno

Jo byly jsme a uzili jsme si pekneho pocesi .Skoda ,ze ostatni ucast prislibili a nedorazili.

ja sice nic neslibil, ale omlouvám se, že jsem neposlal omluvenku předem:mad:

vlezla mi do toho taková \"pracovní\" akce:aut

Odesláno

Jo já sem taky říkal,že přijedu i se známým,ale když sem se v pátek ptal jestli tam vůbec někdo jede tak se mi nikdo neozval,tak sem myslel:myslimže účast bude nulová tak sem nakonec nejel:nevim

Odesláno
Původně zaslal: rOMIK306xrd

Původně zaslal: Pinďa

Kua, přestaňte mě už konečně strkat někam do Přerova. Jsou to Kozlovice na Frýdecko-Místecku a jsou dokonce větší než ty u Přerova...:roker

Tak promiň, já se jen tak zeptal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...