Jakubpeugeot Odesláno 18. květen 2023 Odesláno 18. květen 2023 Ahoj všem, mám peugeot expert 1.6 hdi 2008 a při plném plynu nebo při jízdě do kopce auto zhasne. vytáhnu klíček nastartuji a jede to dál, při volnější jizdě se to takřka nestane. za případné rady moc děkuji. Citovat
jarokare Odesláno 18. květen 2023 Odesláno 18. květen 2023 Chtělo by to diagnostiku , ale pravděpodobně bude problém s tlakem paliva . Začal bych výměnou palivovýho filtru a po diagnostice pokračoval dál (podávací čerpadlo , vysokotlaký čerpadlo , vstřiky nebo taky snímač tlaku paliva , jeho konektor a kabely k ECU) pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Jakubpeugeot Odesláno 18. květen 2023 Autor Odesláno 18. květen 2023 Děkuji za odpověď diag píše toto, P0192 -Signál tlaku paliva -zkrat na kostru -přerušovaný. Citovat
jarokare Odesláno 18. květen 2023 Odesláno 18. květen 2023 Takže vyměnit konektor snímače tlaku paliva a nejspíš i ten snímač ... Citovat
Jakubpeugeot Odesláno 19. květen 2023 Autor Odesláno 19. květen 2023 Tak problém vyrešen, když jsem obhlížel jak je na tom konektor a čidlo všiml jsem si že na palivovém filtru je odpojený konektor, zacvakl jsem, kontrolka motoru zhasla a auto nezhasíná Citovat
jarokare Odesláno 19. květen 2023 Odesláno 19. květen 2023 Obávám se , že tím si to nevyřešil , ale to ukáže čas . Spíš si zahýbal svazkem , ve kterým je i odbočka ke snímači tlaku a na chvíli si obnovil kontakt ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.