Petr_P307SW Odesláno 20. duben 2023 Odesláno 20. duben 2023 Zdravím, pustil jsem se do opravy. Návody jsou tu super tedy demontaž OK. Děkuji za ně. Páčka byla celkově dost vyběhaná a tak jsem se pistil i do opravy drah na rozsveceni svetel(byly na hrane funkce) po oprave jsem namontoval a pripojil konektory a už nerozsvitil. Podsviceni přístrojovky i sirena rozsvicenych svetel funguje ale svetlomety se nerozsviti. Je možné, že jsem odpálil něco na desce COMu? Pojistky svetel jsou OK. Citovat
Ice-man Odesláno 20. duben 2023 Odesláno 20. duben 2023 Ani po nastartování motoru nejdou rozsvítit? Citovat
Petr_P307SW Odesláno 21. duben 2023 Autor Odesláno 21. duben 2023 Děkuji za radu. Pomohlo to. Nejdřív jsem dobil akumulátor. Měl už jen 12.3. V a pak nastartoval. Svítím. PS: drahy svetel na páčce jsem obnovil přečuhujícími nožičkami odporů z desky radia. Očistil komplet kontakty blinkrů i tlumenych a dalkovych svetel. Za tu dobu tam byl natahaný prach z izolace desky. Jinak količky jsou ok. Možná z víroby bylo poctive zavazelinovano vyrobce COMu je Delphy. Mam přes 300 t. Km Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.