BobyD Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 pokud zainvestujes 500 za knizku \"jak na to\" neprohloupis ac neni nijak extremne polopaticka da se z toho pochopit co a jak na co si dat bacha kdyz to pak jeste zkonzultujes na netu a das tady hledani da se udelat si docela presny obrazek co a jak ja vim ze to lze dat do servisu ale to lze vzdycky Citovat
aka Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Původně zaslal: oddie A hele, to jsem úplně přehlíd. Hm, pravda, rozvody jsem nikdy nedělal, ani jsem nikdy neměl vůbec žádné auto, je mi totiž jen 15 a potají píšu tatínkovi na počítači CHA, prokoukla sem Te!Tobe urcite neni patnact, kdyz si psal do prispevku: \"co ste delali pred patnacti lety\"!!takze lzes a krades a nikdo by Ti tu nemel nic verit natoz dat na Tve rady!!! :D:DJe to napsano dostatecne hloupe? nebo se musim jeste snazit? Citovat
oddie Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Ne, není mi patnáct, je mi čtrnáct a půl, a to v tématu co jste dělali před patnácti lety jsem si vymyslel, páč si to nemáte jak ověřit, heč. Akorát na srazy za sebe musim posílat takovýho jednoho vošklivýho staršího, abyste na to nepřišli Citovat
aka Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Původně zaslal: oddie Ne, není mi patnáct, je mi čtrnáct a půl, a to v tématu co jste dělali před patnácti lety jsem si vymyslel, páč si to nemáte jak ověřit, heč. Akorát na srazy za sebe musim posílat takovýho jednoho vošklivýho staršího, abyste na to nepřišli priste ho vytahame za usi, aby Te, Ty nas maly chudacku, vzal s sebou!!!:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.