Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pokud zainvestujes 500 za knizku \"jak na to\" neprohloupis ac neni nijak extremne polopaticka da se z toho pochopit co a jak na co si dat bacha kdyz to pak jeste zkonzultujes na netu a das tady hledani da se udelat si docela presny obrazek co a jak ja vim ze to lze dat do servisu ale to lze vzdycky

Odesláno
Původně zaslal: oddie

A hele, to jsem úplně přehlíd. Hm, pravda, rozvody jsem nikdy nedělal, ani jsem nikdy neměl vůbec žádné auto, je mi totiž jen 15 a potají píšu tatínkovi na počítači :D

CHA, prokoukla sem Te!Tobe urcite neni patnact, kdyz si psal do prispevku: \"co ste delali pred patnacti lety\"!!takze lzes a krades a nikdo by Ti tu nemel nic verit natoz dat na Tve rady!!!

:D:D:DJe to napsano dostatecne hloupe? nebo se musim jeste snazit?:aut:D

Odesláno

Ne, není mi patnáct, je mi čtrnáct a půl, a to v tématu co jste dělali před patnácti lety jsem si vymyslel, páč si to nemáte jak ověřit, heč. Akorát na srazy za sebe musim posílat takovýho jednoho vošklivýho staršího, abyste na to nepřišli ;)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ne, není mi patnáct, je mi čtrnáct a půl, a to v tématu co jste dělali před patnácti lety jsem si vymyslel, páč si to nemáte jak ověřit, heč. Akorát na srazy za sebe musim posílat takovýho jednoho vošklivýho staršího, abyste na to nepřišli ;)

priste ho vytahame za usi, aby Te, Ty nas maly chudacku, vzal s sebou!!!:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...