Karol_Loj Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Zdravim! Mam model 309 GT benzin 1,9 l, 80kW, r.v. 91. V poslednej dobe mam problem s obcasnym pridusanim motora pri akceleracii. Zacina to pri cca 2000 ot., akoby \" bola zapchata akceleracna tryska\". Pisem v uvodzovkach, pretoze toho o motoroch moc neviem. Nerobi to vzdy, a ked ho necham chvilu ist na volnobehu tak sa to vacsinou spravi samo, pripadne ked zmacknem spojku a pridam plyn tak na 3500 ot. Od mechanikov som pocul rozne varianty riesenia, ale chcel by som zistit ci niekto mal takyto problem a ako ho riesil. Dakujem. Citovat
LubošK Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 ... a když jsme pak kvůli tomu dojeli s vypětím všech sil v noci od Humpolce do Jihlavy po D1 v odstavnem pruhu krokem na volnoběh (což naštěstí ten diesel zvládal), ukázalo se, že jsme předtím v Praze načerpali špatnou naftu a ta že pak téměř zcela ucpala palivový filtr (když jej pak mechanik v Jihlavě vykuchal a ukázal mi, jaký sopel se z toho táhne, pochopil jsem, proč to nejelo). Takže bych asi začal tím palivovým filtrem a až když by to nepomohlo, bádal bych dále... Citovat
Karol_Loj Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 Dakujem, skusim. nieco take mi hovoril aj mechanik, ale viac hlav viac rozumu. Citovat
.mycTD Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 jj, ucpanej filtr. Mel by byt vlevo za motorem (pri pohledu zepredu) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.