Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Som tu nový. Kúpil som si Pažouta 206-tku. Je to už deduško ale ešte to chvilku pojazdí. Zatial som si poradil so všetkým akurát mám problém s rádiom.

Potrebujem kód na odblokovanie rádia.

Kúpil som to v bazáre , rádio už bolo vypnuté, v bazáre mi nevedeli povedať kód a servisná knižka už k tomu tiež nie je. vedel by mi tu niekto poradiť kde by som to na nete našiel. Prípadne vie niekto nájsť kód podla výrobného čísla atď.

dík.

WIN_20230328_17_12_02_Pro.jpg

Odesláno

skúsil som, ale tam mi to len ponúka dáke hry a že vraj vyhraj telefón. aj som jedno skúsil , stálo ma to stovku a nič. tak že asi to nebude to pravé.

Odesláno

Aha, tak to nic. Jeste by to teda mohlo jit primo v peugeotu podle VIN kodu, pokud je radio puvodni. A nebo pak leda vyndat eeprom a zkusit vycist z ni, ale to chce programator a vetsinou i nejaky software na dekodovani. Na origo Blaupunktu z 206 jsem to delal uspesne ted o vikendu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...