Marko64 Odesláno 28. březen 2023 Odesláno 28. březen 2023 Zdravím. Som tu nový. Kúpil som si Pažouta 206-tku. Je to už deduško ale ešte to chvilku pojazdí. Zatial som si poradil so všetkým akurát mám problém s rádiom. Potrebujem kód na odblokovanie rádia. Kúpil som to v bazáre , rádio už bolo vypnuté, v bazáre mi nevedeli povedať kód a servisná knižka už k tomu tiež nie je. vedel by mi tu niekto poradiť kde by som to na nete našiel. Prípadne vie niekto nájsť kód podla výrobného čísla atď. dík. Citovat
Ferry Odesláno 28. březen 2023 Odesláno 28. březen 2023 Zkus to tu https://instant-radio-code.com/philips-peugeot-22rc200-65s-radio-unlock-code Citovat
Marko64 Odesláno 28. březen 2023 Autor Odesláno 28. březen 2023 skúsil som, ale tam mi to len ponúka dáke hry a že vraj vyhraj telefón. aj som jedno skúsil , stálo ma to stovku a nič. tak že asi to nebude to pravé. Citovat
Ferry Odesláno 28. březen 2023 Odesláno 28. březen 2023 Aha, tak to nic. Jeste by to teda mohlo jit primo v peugeotu podle VIN kodu, pokud je radio puvodni. A nebo pak leda vyndat eeprom a zkusit vycist z ni, ale to chce programator a vetsinou i nejaky software na dekodovani. Na origo Blaupunktu z 206 jsem to delal uspesne ted o vikendu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.