Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ojednall jsem si knížku Jak na to? Peugeot 405,ale když mi prišla tak jsem zjistil, že jemi na h...o. Mám to totiž 405 r.v.94 a ta knížka je pouze do roku 93 a není tam vůbec popsán moror 1.8.Existuje ještě nějaká jiná publikace ???::bojim:bojim

Odesláno

Nazdar Tom51.

Tak to buď v klidu, já si koupil tu knížku taky a i když je na moje auto, stejně mě dost sklamala. Když jsem měl Citroena, tak jsem si jí půjčil od kámoše a byla super (ta knížka), ale na Peugeota je úplně o ničem. Je dost špatně napsaná, žádná fotka, jenom blbě okopírovaný a namalovaný obrázky, z kterejch není nic poznat. :grr Prostě nic moc. Ani popisy různých oprav atd. Je dost blbě napsaná. A za ty prachy nic moc. Kupoval jsem jí hlavně kvůli elektrice a ta je tam děsně popsaná.

Takže jsem taky hledal různě na netu a je to bída s dokumentacema na ty naše miláčky. Prostě jsem skoro nic nenašel. Akorát českej popis pojistek. Takže jsem ti moc neporadil. Jenom jsem chtěl napsat o tý knížce \"Jak na to\". Jestli má někdo stejnej názor nebo i jinej tak dejte vědět. Zdravím Peugeoťáky. Maca.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Tom51

Ojednall jsem si knížku Jak na to? Peugeot 405,ale když mi prišla tak jsem zjistil, že jemi na h...o. Mám to totiž 405 r.v.94 a ta knížka je pouze do roku 93 a není tam vůbec popsán moror 1.8.Existuje ještě nějaká jiná publikace ???::bojim:bojim

Pokial viem, tak ta kniha je len pre modely do rv \'93 a ziadna ina \"Jak na to\" nie je....za kolko by si ju strelil?:super

Odesláno

Nazdárek.

Mě je vesměs taky naprd. Můj motor tam taky není. XU9M. Samej čtyřbod a karbec ale co to mám vlastně za motor jsem nezjistil. V celý knížce o mým motoru ani zmínka. Jsem z toho dost rozčarovanej. Ale co se dá dělat. Budu muset opravovat bez knížky.

Tak se mějte a zdárec.:papa

Odesláno

...prave ju skenujem Tomyka bol taky laskavy a dal k dispozicii...ked to bude hotovo, dam vediet odkial si mozete stiahnut ;)

Mimochodom tiez mam dojem, ze mohla byt aj lepsie prevedena, najhorsie je rozlozenie a kvalita obrazkov...

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: skupko

...prave ju skenujem Tomyka bol taky laskavy a dal k dispozicii...ked to bude hotovo, dam vediet odkial si mozete stiahnut ;)

Mimochodom tiez mam dojem, ze mohla byt aj lepsie prevedena, najhorsie je rozlozenie a kvalita obrazkov...

Tak nezapomen i na berkoffa, jesi je tam neco o motoru xu9 nebo xud9, nevim co presne mam.

Odesláno

Vsetkym, ktori cakaju sa ospravedlnujem, aj Tomykovi, ze mam tu knihu tak dlho pozicanu...:papa

Prvych 138 stran najdete docasne tu (cisla stran su zhodne s cislami obrazkov):

http://alia.netkosice.sk/P405/

OBSAH - 004>007

Planujem dokoncit skenovanie netusimkedy :aut do konca tyzdna mam este jednu skusku, dve zapoctovky a odovzdat styri zadania :roker:super a popritom stihat aj rodinku :myslim

Ale coskoro sa ozvem aj s trvalym odkazom na celu knihu. BYE:papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Jsi si musel pěkně máknout ... dobrá práce:super

Já osobně stahovat nejspíš nebudu (mám matroše celkem dost) ... ale patří ti :potlesk

[upravil dne 21/9/2006 Neon]

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Jsi si musel pěkně máknout ... dobrá práce:super

Já osobně stahovat nejspíš nebudu (mám matroše celkem dost) ... ale patří ti :potlesk

[upravil dne 21/9/2006 Neon]

Mno mne a tomykovi..., ale keby som vedel ake rychle a jednoduche je to s digitalom....:aut:aut

Vsetkym, co budu chciet skenost knihu a maju pristup k \"dobremu\" fotaku odporucam tuto cestu ;).:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...