Tom51 Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 Ojednall jsem si knížku Jak na to? Peugeot 405,ale když mi prišla tak jsem zjistil, že jemi na h...o. Mám to totiž 405 r.v.94 a ta knížka je pouze do roku 93 a není tam vůbec popsán moror 1.8.Existuje ještě nějaká jiná publikace ???::bojim Citovat
maca.1 Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Nazdar Tom51. Tak to buď v klidu, já si koupil tu knížku taky a i když je na moje auto, stejně mě dost sklamala. Když jsem měl Citroena, tak jsem si jí půjčil od kámoše a byla super (ta knížka), ale na Peugeota je úplně o ničem. Je dost špatně napsaná, žádná fotka, jenom blbě okopírovaný a namalovaný obrázky, z kterejch není nic poznat. Prostě nic moc. Ani popisy různých oprav atd. Je dost blbě napsaná. A za ty prachy nic moc. Kupoval jsem jí hlavně kvůli elektrice a ta je tam děsně popsaná. Takže jsem taky hledal různě na netu a je to bída s dokumentacema na ty naše miláčky. Prostě jsem skoro nic nenašel. Akorát českej popis pojistek. Takže jsem ti moc neporadil. Jenom jsem chtěl napsat o tý knížce \"Jak na to\". Jestli má někdo stejnej názor nebo i jinej tak dejte vědět. Zdravím Peugeoťáky. Maca. Citovat
micronaut1 Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 taky mám tu knížku a nic moc ..ale co se týče popisu a plánků elektriky tak to jde Citovat
skupko Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Tom51 Ojednall jsem si knížku Jak na to? Peugeot 405,ale když mi prišla tak jsem zjistil, že jemi na h...o. Mám to totiž 405 r.v.94 a ta knížka je pouze do roku 93 a není tam vůbec popsán moror 1.8.Existuje ještě nějaká jiná publikace ???::bojim Pokial viem, tak ta kniha je len pre modely do rv \'93 a ziadna ina \"Jak na to\" nie je....za kolko by si ju strelil? Citovat
tomyka Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 skupko: ked xces tu knihu si pozicat tak sa ozvy:) predat ju nepredam lebo prirastla barz k srdcu Citovat
skupko Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: tomyka skupko: ked xces tu knihu si pozicat tak sa ozvy:) predat ju nepredam lebo prirastla barz k srdcu Chlope....Ty ju fakt mas? Citovat
maca.1 Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Nazdárek. Mě je vesměs taky naprd. Můj motor tam taky není. XU9M. Samej čtyřbod a karbec ale co to mám vlastně za motor jsem nezjistil. V celý knížce o mým motoru ani zmínka. Jsem z toho dost rozčarovanej. Ale co se dá dělat. Budu muset opravovat bez knížky. Tak se mějte a zdárec. Citovat
skupko Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 ...prave ju skenujem Tomyka bol taky laskavy a dal k dispozicii...ked to bude hotovo, dam vediet odkial si mozete stiahnut Mimochodom tiez mam dojem, ze mohla byt aj lepsie prevedena, najhorsie je rozlozenie a kvalita obrazkov... Citovat
Berkoff Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 Původně zaslal: skupko ...prave ju skenujem Tomyka bol taky laskavy a dal k dispozicii...ked to bude hotovo, dam vediet odkial si mozete stiahnut Mimochodom tiez mam dojem, ze mohla byt aj lepsie prevedena, najhorsie je rozlozenie a kvalita obrazkov... Tak nezapomen i na berkoffa, jesi je tam neco o motoru xu9 nebo xud9, nevim co presne mam. Citovat
skupko Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Vsetkym, ktori cakaju sa ospravedlnujem, aj Tomykovi, ze mam tu knihu tak dlho pozicanu... Prvych 138 stran najdete docasne tu (cisla stran su zhodne s cislami obrazkov): http://alia.netkosice.sk/P405/ OBSAH - 004>007 Planujem dokoncit skenovanie netusimkedy do konca tyzdna mam este jednu skusku, dve zapoctovky a odovzdat styri zadania :super a popritom stihat aj rodinku Ale coskoro sa ozvem aj s trvalym odkazom na celu knihu. BYE:papa Citovat
skupko Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Teraz som si vsimol... Naco ja to vlastne skenujem? Citovat
skupko Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 po dlhsom case upload linka danej knizky: Funkcne od oddnes 21.09.2006 na najblizsich 30 dni, potom uz nie ....takze rychlo stahujte http://rapidshare.de/files/33960487/jaknatop405.zip Bye...:super:aut Tnx. tomyka.... Citovat
Neon Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 Jsi si musel pěkně máknout ... dobrá práce:super Já osobně stahovat nejspíš nebudu (mám matroše celkem dost) ... ale patří ti [upravil dne 21/9/2006 Neon] Citovat
John Odesláno 22. září 2006 Odesláno 22. září 2006 Supr mám jí už taky doma a určitě se někomu hodí..... :super Citovat
skupko Odesláno 24. září 2006 Odesláno 24. září 2006 Původně zaslal: Neon Jsi si musel pěkně máknout ... dobrá práce:super Já osobně stahovat nejspíš nebudu (mám matroše celkem dost) ... ale patří ti [upravil dne 21/9/2006 Neon] Mno mne a tomykovi..., ale keby som vedel ake rychle a jednoduche je to s digitalom....:aut Vsetkym, co budu chciet skenost knihu a maju pristup k \"dobremu\" fotaku odporucam tuto cestu .:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.