fantomas Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 poučen z předchozího nezdaru opravuju svůj požadavek. chci sehnat nějakýho chlápka co mě doveze vobstojnou 205 1.9GTI-čko vodkudkoli, protože to moje se pomalounku rozpadá, a přitom se mnou nevomrdá. tak to bude pro tuhle chvíli asi všechno čabas Citovat
voštík Odesláno 23. duben 2003 Odesláno 23. duben 2003 a uz je dokonce proclena teda spis - neni treba clit Citovat
deeper Odesláno 24. duben 2003 Odesláno 24. duben 2003 Fantomas: Nebylo lepší napsat co potřebuješ za díly? Ty se daj tady sehnat docela v pohodě. Až na pár vyjímek:mad: Citovat
deeper Odesláno 24. duben 2003 Odesláno 24. duben 2003 Jo na tu sem zapoměl:D:D:D Sakra já na ní ale úplně zapoměl, musim něco splašit:mad: Citovat
Radek V. Odesláno 24. duben 2003 Odesláno 24. duben 2003 No to je hrozny, jeste abysme tady za tebe mysleli, jestli mas dost oleje v motoru. Hod sem jeste pri kolika km jsi ho menil a my ti to ohlidame.:D:D:D:D Citovat
michal 206 Odesláno 24. duben 2003 Odesláno 24. duben 2003 nevite nekdo o nejake schopne a pojizdne 205, resp. 106 s motorem 1,4 bez papiru? na sport. zn. co nejelevneji? Citovat
Harry Odesláno 24. duben 2003 Odesláno 24. duben 2003 To Voštík-pokud jsi myslel tu mou,tak ta je určitě proclena...:-) Je dost důkladně prověřená,jakožto každé auto co jsem kdy kupoval :-) Dokonce jsem s ní byl i v německu a rakousku a to se snažili na hranicích dost drsně kontrolovat,hlavně teda Rakušačka (ta byla drsná jak cip,ale já ji hovno rozumněl..němčinu nesnáším)... :-))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.