Bendig Odesláno 23. březen 2023 Odesláno 23. březen 2023 Mám Peugeot 307hdi 2.0 66kw rok 2002.. Dnes ráno jsem jel do práce vše bylo ok ale poslední dobou my nějak blbá elektrika a centrál. Když jsem si sedl do auta a zavřel jsem dveře tak se zamklo auto ,tak jsem musel odemknout dálkou nebo jsem dál klíč do zapalování a nastartoval jsem . Tak dnes jsem jel do práce vše bylo v pohodě přijel jsem do práce klíče jsem měl u sebe protože po zavření dveřích se samo zamklo auto. Když jsem chtěl jsem jet domů po práci tak jsem už nenastartoval. Kontroly se normálně rozvíjí a když chci jako na startovat tak zhasnou jako by bylo auto bez proudu. Pak se my ještě stalo když jsem vytáhl klíč ze zapalování měl jsem ho vyndany tak se samy na pár vteřin rozvířili skoro všechny kontrolky a zhasli. Myslím že je někde zkrat počem jít díky Citovat
ozzy56 Odesláno 23. březen 2023 Odesláno 23. březen 2023 podívej se na kontakty na baterii, pokud chceš nastartovat a zhasnou kontrolky, bude to v těch kontaktech, nebo ve starteru, za předpokladu nabité baterie Citovat
Bendig Odesláno 23. březen 2023 Autor Odesláno 23. březen 2023 Ano zkoušel jinou baterií a pořád stejné kouknu a kdyby to nebylo tím další varianta. Už jsem zoufalí před necelým měsícem jsem dal nechat dělat rozvody a vstřikovací čerpadlo a teď todle ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 23. březen 2023 Odesláno 23. březen 2023 Koukám, že tento problém řešíš už druhý měsíc viz https://www.peugeot-club.com/topic/130433-peugeot-307hdi/#comment-2093401 O5 nic neříkající název vlákna a je super, že používáš hledání, ale není zase tak super, že své stejné dotazy sypeš i do třetího vlakna... Soustřeď se prosím na jedno vlákno s výstižným názvem a určitě ti někdo poradí, tímto stylem pouze vytvoříš chaos a ničeho se nedočkáš. dýzl ohodnotil 1 Citovat
Bendig Odesláno 23. březen 2023 Autor Odesláno 23. březen 2023 (upraveno) Ten problém už je vyřešeny bylo to špatný vstřikovací čerpadlo Upraveno 23. březen 2023 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.