Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problemy se saharou-netočí se větráky-p306/94/1.4i

Recommended Posts

Odesláno

Čau lidi, po delší době spokojeného ježdění mi moje 306 zase kiksla...:myslim. Nefungujou mi větráky na chladiči a teplota v klidu leze až do červena-teda jenom když stojim v nějaký zácpě, za jízdy to proudící vzduch ochladí v pohodě... Zkoušel sem už snad všechno mozný...Má to klimu takže by to mělo řídit čidlo na termostatu a bitron jednotka, problém je že nevim jak ta jednotka má pracovat abych ji vyzkoušel a koupit novou a pak zjistit že to tim nebylo tak se picnu:bojim. Jinak sem vyzkoušel vyčistit kontakty na konektoru k sahaře(byly zoxidovaný jako prase), kostru, zkontroloval pojistky, ventilátory při proklemování relátka jedou v pohodě, jediný co mi tam schází je signál pro ovládání těch relátek(jsou tam tři-asi pro každej větrák jedno a to třetí asi na přepínání rychlosti:myslim? Jinak netočí se mi ani větrák po zapnutí klimy, což by asi svědčilo na ten bitron, ale fakt nechci spekuovat...Nevíte někdo co s tim:mrk

Odesláno

co mi teda bylo receno v servisu Autofrance, tak problem muze bejt u snimace teploty chladici kapaliny(na motoru) ,v relatkove skrince v sahare (3relatka) a nebo ve vnejsim cidle okolni teploty,ktere ridi chlazeni klima. Ja mel opacny problem, sly mi vetraky porad a na plno. Problem byl v relatkach. Koukni jestli se ti taky toci vetraky(jestli nejsou zadrene) a jestli mas na pojistkach napeti.

Odesláno

Tak už sem to vyřešil, problém byl v uhnilym drátku kterej ovládal ty relátka co tu máte na fotce. Tak sem to preklemoval a vše je jak má být, jinak díkec za rady...bál sem se že to bude tou bitron jednotkou a naštěstí nebylo:super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...