Dafe Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Jaký hodnoty poctivou cestou vám naměřili u Hdi? Já tam mám 780 +- 160 volnoběžné, 5000-5250 maximální, korigovaný součinitel absorbce 1,76, otevírací tlaky vstřikovačů 200-1350 MPa. Hlavně by mě zajímal ten součinitel absorbce. Protože mi to hulí jako sviň když tomu šlápnu a zdá se mi, že poslední dobu čím dál víc. Ale emisema to prošlo poctivě bez peněz navíc. Vstřiky sou v pohodě. Ty sem tam dal z jiný bouračky,která šlapala jako víno. Mám podezření na váhu. A já si myslel že váha odchází spíš u VW. Citovat
vector Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Původně zaslal: Dafe Jaký hodnoty poctivou cestou vám naměřili u Hdi? Já tam mám 780 +- 160 volnoběžné, 5000-5250 maximální, korigovaný součinitel absorbce 1,76, otevírací tlaky vstřikovačů 200-1350 MPa. Hlavně by mě zajímal ten součinitel absorbce. Protože mi to hulí jako sviň když tomu šlápnu a zdá se mi, že poslední dobu čím dál víc. Ale emisema to prošlo poctivě bez peněz navíc. Vstřiky sou v pohodě. Ty sem tam dal z jiný bouračky,která šlapala jako víno. Mám podezření na váhu. A já si myslel že váha odchází spíš u VW. Váha odchází u všeho, vždyť je na ní napsáno BOSCH a na té z Oktávky nebude napsáno nic jiného. Emise jsou nastavené dost vysoko, většinou je to jen strašák. Tedy co se týká bordelu z výfuku, co se týká týrání motoru, tak to je horší. No i když nové motory mají rozumě omezovač a to co tam s nimi udělají nemůže vadit. Mám ve skříni váhu s kterou dává HDi tak desetinu toho, co je povolené... ani ne. Prostě to s ní vůbec nekouří. Taky to na ní moc nejede, ale nemůžeme chtít všechno. Něco jiného, je když by se měřilo podle Euro4, ale ty směšně emise co tu máme povolené.... Nesnášim naše předpisy, nesnášim hraní si na ekologii, spotřební daně, hlouposti. Nikomu o prostředí nejde. Jen falešný kecy. HDičko neprojde, jen když bude mít total brutal váhu, nebo špatnej vstřik. Možná, když někdo vybouchá filtr, ale i tak myslím stačí, pořádně ho prohnat, než půjdete na ty emise, aby vyletěli pavouci. Jo taky neprojde, když je motor s údržbou ve smrti a rozletí se řemenice, nebo turbína vyflusne lopatky. Méte strach? Vyměňte olej, vzduchovej filtr a pořádně ho prožeňte. Citovat
rimmer Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 co to je ten soucinitel..me na TD uvadeli krome tech otacek teda jeste kourivost a tu jsem mel 0.08 a povolena hodnota je pry snad 1.6...no nechtel bych videt auto s touhle kourivost, kdyz me to huli docela relativne dost kdyz na to slapnu pri rozjedu atp. nez se ustali otacky Citovat
Dafe Odesláno 18. květen 2006 Autor Odesláno 18. květen 2006 Já tam byl s tim špatným vstřikem a prošlo to s těmahle hodnotama. Vim že kámošovi co si koupil novou octávku řekl v servise mechanik. Váha i turbo přežije auto. Prej váha odejde lidem co to nechávaj ve vlhkej garáži ohřejvat před jízdou nebo když se s tim vlítne do kaluže a hned se to pak chcípne. Sání to má v nárazníku a může navlhnout fitr a pak je vymalováno a vydrží to hovno. Nebo se pokouší co vydrží vzduchovej filtr, odporovej drátek se trochu přehřívá ale za čas o sobě dá vědět. Všechno je daný prouděním vzduchu který se nečím sníží. Turbo stačí nechat 20 vteřin běžet na volnoběh a je to taky na věky. Je fakt že lidem z mýho okolí(většina jich má služební VW,škoda TDi) nikdo to negarážuje a najeto vetšinou přes 200 a nikdo s váhou problém neměl. Přesně jak psal vector. Pravidelně mění olej,filtry a na tehle věcech nešetří. [upravil dne 18.5.06 Dafe] Citovat
jirka607 Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Já z Dafe plně souhlasím,tyto závady se opakují,chce to hlavně nešetřit na výměnach jak u mot. oleje tak filtrů.Jirka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.