lampa Odesláno 4. březen 2023 Odesláno 4. březen 2023 Jsem se chtel podivat, kolik je tam oleje - to ze se mi podarila merka vytahnout cela vcetne te kovove trubky, jsem snad vyresil, ale co me zarazilo, tak ta merka nic neukazuje. Bude je nejaka kratka nebo tam neni olej (ale to by zase asi nepsalo oil ok pri startovani) Jak dlouha ma byt ta merka ? - mam takovou plastovou - rekl bych ze je to snad laminat Da se nekde zjistit typ motoru mysleno jako primo na motoru, jestli je tam opravu ten co tam ma byt ? Auto melo vymenu motoru Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. březen 2023 Odesláno 5. březen 2023 ano kazdy motor ma nekde stitek s kodem motoru nebo je to vyrazeno na bloku Citovat
dýzl Odesláno 5. březen 2023 Odesláno 5. březen 2023 před 14 hodinami, lampa napsal: jestli je tam opravu ten co tam ma byt ? Auto melo vymenu motoru Tak pokud je dodržen zákon, pak nejde dát jiný motor než co tam patří. Tzn (např. 2,0 HDí 90 je typ RHY a pak nelze zaměnit za RHZ...) Citovat
dýzl Odesláno 5. březen 2023 Odesláno 5. březen 2023 A proč ji jednoduše dle VIN kódu auta neobjednat v eshopu nebo v místní "mototechně". Popřípadně zde (pokud je jeden řádný člen) zažídat přímo o zjištění oem čísla , toto lze zjistit taky na catcaru . Jinak má být dlouhá od 47.5 po 56,7mm bude to stačit? asi ne protože nikdo neodpoví neboť pojem peugeot 307 je dosti velký -1,6-16V nebo 2,0hdií 90 , 2,0i 16V.... Citovat
lampa Odesláno 5. březen 2023 Autor Odesláno 5. březen 2023 Kdyz dam hledat podle presne motorizace 1.6 hdi 66kw (nebo podle VIN), coz by melo odpovidat DV6ATED4 - tak dostanu asi 20 merek, kde jsou ty rozmery ruzne. Citovat
dýzl Odesláno 5. březen 2023 Odesláno 5. březen 2023 (upraveno) no jo to je makačka , aspoň že jsi dal typ motoru! na stejný motor je : oem 1174 E6 do opr 12137 a náhrada je 1174 G2 a od opr 12138. Osobně jsem dal na tento motor v C4 1174 E6.. Jinak zkoumal jsem nyní u prodejce Voton- asi 5 různých výrobců a u všech se udává stejná délka . Upraveno 5. březen 2023 uživatelem dýzl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.