Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny, mam drobnej problém s klicem s dalkovým ovládáním. Před časem mi asi došla baterie v kličku, (prostě přestalo fungovat dálkové ovládání) tak jsem koupil novou baterii. Kdyz jsem ji tam dal a zusil odemknout, tak se nic nedelo. Dle navodu jsem zkusil provest synchronizaci klice. Ale taky bez výsledku.

V navodu píšou toto : - vypněte zapalování

- znovu zapněte zapalování

- ihned po zapnutí zapalování stikněte tlačítko A (to velké)

Tím má být již připrven.

Nevím, zkoušel jsem to několikrát, nic se s klíčem nestalo, stále dálkové ovládání nejde :bojim

Nevíte někdo co se s tím dá dělat, jak se to dá nasynchronizovat ?

Jo, pro přesnost uvádim Peugeit 306 Break, 2.0 HDi, rok. výroby 1999, model 2000.

Odesláno
Původně zaslal: Buri

Zdravim všechny, mam drobnej problém s klicem s dalkovým ovládáním. Před časem mi asi došla baterie v kličku, (prostě přestalo fungovat dálkové ovládání) tak jsem koupil novou baterii. Kdyz jsem ji tam dal a zusil odemknout, tak se nic nedelo. Dle navodu jsem zkusil provest synchronizaci klice. Ale taky bez výsledku.

V navodu píšou toto : - vypněte zapalování

- znovu zapněte zapalování

- ihned po zapnutí zapalování stikněte tlačítko A (to velké)

Tím má být již připrven.

Nevím, zkoušel jsem to několikrát, nic se s klíčem nestalo, stále dálkové ovládání nejde :bojim

Nevíte někdo co se s tím dá dělat, jak se to dá nasynchronizovat ?

Jo, pro přesnost uvádim Peugeit 306 Break, 2.0 HDi, rok. výroby 1999, model 2000.

Já myslel, že se má to tlačítko pro odemčení držet, když tím klíčkem otáčíš.

Ale možná mám jinej návod.

Odesláno

Tak zatim jsem zkusil vsechny mozne způsoby, ale nic nepomohlo.

Asi budu muset zajet do Servisu Peugeot a zeptat se :myslim

Moc se mi tam nechce, ale asi budu muset.

Je to otrava bez dalky otevirat auto :grr

Odesláno

zastrčit, otočit, hned zmáčknout držet tlačítko tuším že alespon 4 vteřiny, potom hned vyndat klíček a mělo by to být ;)

alespon takhle to funguje na strýcoví 307

• O 2 týdny později...
Odesláno

zasun kluc , zatlac to tlacitko A a zapni zapalovanie , drz to tlacitko 10-15sec , potom vypni a skus par krat zamknut a odomknut central . Ak by to nezbehlo opakuj postup ale este predtym zamkni a odomkni central zvonku benym zamkom..

Niekedy sa to podari az na viacej pokusov , ale nemal by si s tym mat problem , ahoj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...