Buri Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Zdravim všechny, mam drobnej problém s klicem s dalkovým ovládáním. Před časem mi asi došla baterie v kličku, (prostě přestalo fungovat dálkové ovládání) tak jsem koupil novou baterii. Kdyz jsem ji tam dal a zusil odemknout, tak se nic nedelo. Dle navodu jsem zkusil provest synchronizaci klice. Ale taky bez výsledku. V navodu píšou toto : - vypněte zapalování - znovu zapněte zapalování - ihned po zapnutí zapalování stikněte tlačítko A (to velké) Tím má být již připrven. Nevím, zkoušel jsem to několikrát, nic se s klíčem nestalo, stále dálkové ovládání nejde Nevíte někdo co se s tím dá dělat, jak se to dá nasynchronizovat ? Jo, pro přesnost uvádim Peugeit 306 Break, 2.0 HDi, rok. výroby 1999, model 2000. Citovat
Tommy306 Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 mě to dělali v Bosch servisu v Přerově...otázka 5ti minut...zkus kontaktovat Checheta, řešil něco podobnýho... Citovat
vector Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Buri Zdravim všechny, mam drobnej problém s klicem s dalkovým ovládáním. Před časem mi asi došla baterie v kličku, (prostě přestalo fungovat dálkové ovládání) tak jsem koupil novou baterii. Kdyz jsem ji tam dal a zusil odemknout, tak se nic nedelo. Dle navodu jsem zkusil provest synchronizaci klice. Ale taky bez výsledku. V navodu píšou toto : - vypněte zapalování - znovu zapněte zapalování - ihned po zapnutí zapalování stikněte tlačítko A (to velké) Tím má být již připrven. Nevím, zkoušel jsem to několikrát, nic se s klíčem nestalo, stále dálkové ovládání nejde Nevíte někdo co se s tím dá dělat, jak se to dá nasynchronizovat ? Jo, pro přesnost uvádim Peugeit 306 Break, 2.0 HDi, rok. výroby 1999, model 2000. Já myslel, že se má to tlačítko pro odemčení držet, když tím klíčkem otáčíš. Ale možná mám jinej návod. Citovat
Buri Odesláno 19. květen 2006 Autor Odesláno 19. květen 2006 Tak zatim jsem zkusil vsechny mozne způsoby, ale nic nepomohlo. Asi budu muset zajet do Servisu Peugeot a zeptat se Moc se mi tam nechce, ale asi budu muset. Je to otrava bez dalky otevirat auto Citovat
mk405 Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 zastrčit, otočit, hned zmáčknout držet tlačítko tuším že alespon 4 vteřiny, potom hned vyndat klíček a mělo by to být alespon takhle to funguje na strýcoví 307 Citovat
Milhaus65 Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Jo, jenom ten klíč musí být v první poloze. Citovat
cardiag Odesláno 28. květen 2006 Odesláno 28. květen 2006 zasun kluc , zatlac to tlacitko A a zapni zapalovanie , drz to tlacitko 10-15sec , potom vypni a skus par krat zamknut a odomknut central . Ak by to nezbehlo opakuj postup ale este predtym zamkni a odomkni central zvonku benym zamkom.. Niekedy sa to podari az na viacej pokusov , ale nemal by si s tym mat problem , ahoj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.