Medvěd Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 No s Tranďákem by sis taky mohl dost naběhnout, mám spousty známých, kteří dodávky používají (i já mám v dodávkách nejeto poměrně dost km) a za nejlepší dodávku bych považoval Mercedes Sprinter, pak Iveco Daily a VW LT, následuje VW Transporter/Caravelle, Multivan no a teprve potom by mohl být do žebříčku zařazen Tranzit (stavěl bych ho co do kvality i poměru cena - užitná hodnota na úroveň trojky z PSA), až za něj se dá zařadit nepovedenec VITO / VIANO ze stáje Mercedes, na který se mi ještě nepovedlo slyšet slůvko chvály (o korejcích a japoncích se v dodávkách nehodlám rozepisovat, všechny patřej zhruba na úroveň známé dvanásettrosky, vyjímku tvoří snad jen Toyota Hiace, která sází na jednoduchost a tím i nesmrtelnost agregátu). Citovat
Tornado Odesláno 8. červen 2006 Autor Odesláno 8. červen 2006 TADY muzete porovnat s novym Transitem... Citovat
jozefsv Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 dam za pravdu ze merc. sprinter je asi naj na trhu.pe,ci,fi -dufam,ze maju opat motori iveco.max.nepodarene auta.nevlastnim ani jeden z nich ale znami ich maju a nedoporucuju nikomu.na slovensku su servisi,podotykam,ze nie znackove,ktore sa venuju len tymto druhom dodavok a nestihaju.ked tam znamy doviezol fiata,tak to potvrdili,ze su to najkazovejsie auta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.