Atti20 Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 Ahojte. Mám otázku. Vymieňal niekto doma svojpomocne ložisko na Peugeote 307 break. Dá sa to ložisko vybiť odtial alebo ho treba vylisovat.?Začalo mi to hučať na šoferovej strane. za odpovede vopred ďakujem. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 (upraveno) nikdy jsem to nezkoušel, protože jsem měl k dispozici lis, asi by to s větším kladivem šlo , ale je možné, že by se samotný náboj třeba nějak ohnul--i když je to pořádný kus oceli, radši si nechej někde v servise jen vyměnit ložisko (je to otázka 15 minut, takže to nebude drahé když doneseš jen těhlici), nebo kup nový náboj i ložisko Upraveno 5. únor 2023 uživatelem ozzy56 Citovat
sauromalus Odesláno 5. únor 2023 Odesláno 5. únor 2023 Uplne nechapu, pise predni lozisko, tam asi nebude problem naboj, spis vylisovat lozisko z tehlice, spis bych videl problem v nalisovani noveho loziska do tehlice, tam bych to kladivem nezkousel.... A "naboj s loziskem " do předního kola, nechapu....? Nicmene vymena s prostym ( hloupym ) sroubovym lisem nebyla problem. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2023 Odesláno 5. únor 2023 nový náboj jsem myslel když bude po tom starém mlátit..., jinak samozřejmě těhlici ven, vylisovat náboj, ložisko a pak v opačném gardu nalisovat Citovat
sauromalus Odesláno 5. únor 2023 Odesláno 5. únor 2023 Aha, mam delsi vedeni.... Jiz rozumim. Mne sel naboj z loziska vcelku hezky, v tom nebyl problem. Nicmene montaz jedine lisovanim, nove lozisko, s tim zachazet jak s misenskym porcelanem, vzhledem ke krouzku abs, nedovedu si dost dobre představit jak naklepat lozisko aby neslo z osy a nekouslo se a neposkodilo se. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.