derkap Odesláno 29. leden 2023 Odesláno 29. leden 2023 (upraveno) Moc se omlouvám, jestl zakládám téma které tu už bylo ale já ho nenašel.Mám Peuegot 308sw kód motoru EP6DT.Po připojení diagnostiky mi diagnostika nahlásila chyby viz obrázek, a vůbec netuším kde mám ventil hledat abych ho mohl vyměnit či zjistit zda-li třeba není poškozený přívodní kabel.Moc děkuji za jakou koli radu či podmět.Hezký den,popřípadě večer přeje Pavel Upraveno 31. leden 2023 uživatelem derkap Citovat
ChouLu Odesláno 29. leden 2023 Odesláno 29. leden 2023 Tohle spíše vypadá na problém s napájením jelikož se jedná o více ventilu Ventil benzinových par je schováný mezi sáním a blokem Elektroventil turba je za motorem pod sáním A odlehčovací ventil turba je přímo na turbu směrem k baterii Citovat
derkap Odesláno 31. leden 2023 Autor Odesláno 31. leden 2023 (upraveno) Asi jsem slepej,ale nemůžu ty ventily najít.Zkoušel jsem měřit pojistky a všechny jsou ok. Upraveno 31. leden 2023 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.