Pendal Odesláno 28. leden 2023 Odesláno 28. leden 2023 (upraveno) Zdravím všechny mám Peugeota 407 2.0Hdi 100kw rok výroby 2006.Včera večer jsem vycouvával z garáže a najednou auto ztratilo výkon a skoro nejede.Při rozjezdu auto skoro chcípne a když už se rozjede,tak začne škubat.Je to jak kdyby se něco ucpalo přitom žádná kontrolka nesvítí a filtr jsem nechal před půl rokem vyčistit. Myslím si,že za tím budou žhaviče nebo vstřik.Setkal se s tím už někdo?Budu rád za každou radu. Upraveno 28. leden 2023 uživatelem Pendal Citovat
sharpers Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 Žhaviče ti nijak nemůžou ovlivnit výkon. Pokud se auto dusí při rozjezdu může být chyba v okruhu paliva - třeba ucpaný palivový filtr, malý tlak paliva a podobně. Jeidné jak to zjistit je original diagnostika ,vyčíst závady a případně se podívat na data co který snímač píše . Citovat
Pendal Odesláno 17. červen 2023 Autor Odesláno 17. červen 2023 Tak chybou byl nefunkční EGR ventil,kdyby měl někdo podobné problémy jděte po EGRu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.