Kobrator Odesláno 10. leden 2023 Odesláno 10. leden 2023 Ahoj,prosím o radu,zasekly se mi na tvrdo dálkové světla i po vypnutí klíčků stále svítí asi nějaké relé prosím o info které v páčce to neni tu jsem odpojil a svítí furt. Citovat
ChouLu Odesláno 10. leden 2023 Odesláno 10. leden 2023 Nemá rele, je řízeno z jednotky BSM(PSF) na palubce zůstala svítit kontrolka dálkových? Pokud ne, tak je vadná jedotka a je na výměnu.. je na pravé straně pod stěrači Citovat
Kobrator Odesláno 11. leden 2023 Autor Odesláno 11. leden 2023 Kontrolka se vypíná, díky za info zkusím jednotku Citovat
Kobrator Odesláno 30. leden 2023 Autor Odesláno 30. leden 2023 Bsm jednotka vyměněna,světla fungují,mockrát díky za info:-) pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Kobrator Odesláno 12. březen 2023 Autor Odesláno 12. březen 2023 Ahoj,ještě prosím o info když jsem vyměnil jednotku světel je možné že neumí komunikovat se zásuvkou na tažném? Jestli jde naprogramovat nebo to mám vytáhnout od svetel? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.