Ducatista Odesláno 20. prosinec 2022 Odesláno 20. prosinec 2022 Chci poprosit o informaci, jestli neznáte firmu, která by uměla opravit páčku stěračů. Mám Jumpy 2009 s modulem Delphi COM2005 a prase předchozí majitel dokázal utrhnout konec páčky, takže stěrače jsou funkční, ale chybí tam tlačítko a nemůžu ovládat palubní PC. Auto nemá zadní stěrače. Kontaktoval jsem firmy a vrakáče které uvádějí že COM moduly opravují, ale všichni mi řekli že moduly mění kus za kus, anebo jsme se zasekli na tom, že já potřebuju páčku BEZ ZADNÍCH stěračů. Tuto páčku bez zadních stěračů se mi povedlo sehnat, ale je to na starší COM modul, z páčky vychází pásek a ne drátek s zásuvkou, takže připojit to nešlo. Poradí někdo? Díky Citovat
pecca Odesláno 12. únor 2023 Odesláno 12. únor 2023 (upraveno) Zdravím, páčky vám opraví nebo vymění na: tel: 777896177, 774717708 stačí zavolat a domluvit se - páčku poslat, opravujou velmi rychle, během prac. týdne to máte zpátky. Řešil jsem pravou páčku v 09/22 - spokojenost. Doporučuji. pecca Upraveno 12. únor 2023 uživatelem pecca Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.