Banato Odesláno 3. prosinec 2022 Odesláno 3. prosinec 2022 Zdravim, chtel bych se Vas tady zeptat, jestli nemate nekdo do a diagnostiku na 207. Poridil jsem si k radiu mp3 prehravac a chtel bych ho v aute zacit pouzivat, ale je potreba ho povolit pres diagnostiku a tu ja bohuzel nemam. Nechce se mi kupovat (bude to beztak zalezitost nekolika kliknuti) a byla by skoda, kvuli takove prkotine fungovat stale na cd disky. Jsem z okoli Kromerize, konkretne Strilek, samozrejme dojedu i kousek dale. Dekuji za odpoved a pripadnou pomoc. Muzu se odvdecit penezi a nebo domacim kvaskovym chlebem. Citovat
slatored Odesláno 4. prosinec 2022 Odesláno 4. prosinec 2022 Mě to udělali v HiFi-bazaru na počkání. Vyzkoušej to někde podobně - ptej se! ahoj JJ Citovat
Banato Odesláno 4. prosinec 2022 Autor Odesláno 4. prosinec 2022 Dik za tip. prvni se vzdy zeptam tady, mistni komunita je v pohode, tak se treba nekdo chytne. Ale zkusim to i podle tve rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.