Banato Odesláno 26. listopad 2022 Odesláno 26. listopad 2022 Zdravim vsechny, pred par dny jsem si koupil od @Hugo Boss krasnou cervenou 207 sw s 1.4 kfv motorem. (Cimz mu dekuji za prodej a urcite jeho sluzby doporucuji) Auto je opravdu senzacni, jen jsem nepochopil metodu zavirani kufru. Kryci plato kufru se pri zabouchnuti patych dveri kufru vzdy trosku zvedne a je potreba ho rucne poupravit do spravne polohy. Nenasel jsem ani zadne stopy po provazcich, ktere by tomu zabranovaly a treba plato pri otevreni kufru nejak zvedaly. Mam nastesti oteviraci okno v kufru, takze to jde docela v pohode spravit, ale kolega, jenz ma stejne auto trpi, jelikoz oteviraci okno nema, takze je potreba vzdy lozit pres zadni sedadla a plato spravovat. Nenasel jsem zadne vysvetleni ani na netu a uz vubec ne v navode. Nemate s tim nekdo zkusenosti? Jak kufr spravne zabouchnout, aby se plato nezvedalo a nebyla potrebna rucni uprava plata? Dekuji moc vsem za odpoved. Hugo Boss ohodnotil 1 Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 27. listopad 2022 Odesláno 27. listopad 2022 (upraveno) Mám tiež 207 SW a žiadny problém s platom nemám,Pri zatvoreni kufru plato drží tam kde má...treba pozrieť či je plato riadne nacvaknute v tých drazkach a ak nedrzi problém môže byť najskôr v nedostatočnom upevneni...Žiadne provazky 207SW na upevnenie plata nema,plato sa nacvakne do drazok a pri manipulácii s ním sa sklada ako harmonika... Upraveno 27. listopad 2022 uživatelem Rudo08 Citovat
Yarda_cz Odesláno 27. listopad 2022 Odesláno 27. listopad 2022 Na tom platě zespodu, jsou dva gumové nárazníky. Nejsou nějak pootočené? Citovat
Banato Odesláno 27. listopad 2022 Autor Odesláno 27. listopad 2022 Ozkousel jsem to a plato bylo posunute. Uz to funguje jak ma. Dekuji za pomoc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.