Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sraz v Plzni u Normy v pátek 12.5. 2006 + Fotky!!!  

1. 1. Sraz v Plzni u Normy v pátek 12.5. 2006 + Fotky!!!

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vector

No, tužka na lak je hnůj, tak zkus normální nesmytelnou fixku, trochu přeleštit suchym hadrem a vzít lehce voskem.

zkusim. hdyztak to pude dolu redidlem nebo benzinem...prinejhorsim. dikes za rady. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdary,kdy zas planujete dalsi sraz u Normy? Ja chtel prijet na tento posledni,ale bohuzel mi nevisel cas...Jinak fotky dobry...Doufam,ze dalsi sraz bude brzo,chtel bych privest taky ukazat miho \"Mazlika\"

Odesláno
Původně zaslal: Jerry_J

Zdary,kdy zas planujete dalsi sraz u Normy? Ja chtel prijet na tento posledni,ale bohuzel mi nevisel cas...Jinak fotky dobry...Doufam,ze dalsi sraz bude brzo,chtel bych privest taky ukazat miho \"Mazlika\"

Ahoj, další sraz bude nejspíš někdy v červnu až bude pěkně. Sleduj stránky bude to pak napsaný :super

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

jj, skoro samý 406tky, pár 306tek a snad jen jedna 205tka? To si budu muset někdy naplánovat cestu do Plzně :D:D:D:D

bohuzel ta jedna 205ka uz neexistuje :bojim(viz tema v pojistovny a jini vydriduchove- \"konec cerveneho trpaslika\")....takze jestli prijedes, tak tam opet bude pouze jedna....leda by dorazily s tebou i nejaky jiny

bracha se ale ted poohlizi po 306ce sedan po faceliftu.....

edit: jinak jak uz jsem psal vyse : CIM VIC TIM LIP:D

[upravil dne 29.5.2006 t3dsm]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...