Andrew88 Odesláno 26. srpen 2022 Odesláno 26. srpen 2022 Chtěl bych poprosit majitele nové 508 o jejich postřehy k adaptivnímu podvozku. Občas se mi na příčné nerovnosti ozve bouchnutí od přední nápravy. Zaznamenali jste také nějaké negativní projevy např. na příčných nerovnostech (bouchnutí, klepání) atd.? Jizdni režim nechávám z 90% na Normal, kola na voze jsou origo r18, tlak na hodnotách dle štítku, nájezd 30tis. Mám možnost srovnat i podvozek na nove 508 bez adapt.tlumicu na origo r17 a tam je vše v pořádku, perfektne žehlí příčné nerovnosti. Připisoval bych to z velké části velikosti disku a pneu, ale čekal jsem, že i na r18 bude adaptivní podvozek nerovnosti lépe tlumit. Citovat
dysan1 Odesláno 11. září 2022 Odesláno 11. září 2022 Mam tiez podobny pocit - adaptivny podvozok na r19 pocut jemne buchanie. Robi to od nova, tlmice boli kontrolovane na servisnej prehliadke, su ok. Citovat
Andrew88 Odesláno 7. prosinec 2022 Autor Odesláno 7. prosinec 2022 V zásadě je za mě jízda v 508 velmi komfortní. Je to asi problém větších kol, což lze očekávat. Podvozek byl na mojí 508 v rámci garančního servisu také bez závad. Ještě jsem si pohrál s tlaky v pneu, kdy jsem snížil tlak na "normální" hodnoty předepsané výrobcem...servis hustil na "eko" hodnoty, 2.6 všechny kola...subjektivně zvládá podvozek příčné nerovnosti nyní lépe. Citovat
howkey Odesláno 7. září 2025 Odesláno 7. září 2025 Zdravim, muzu se zeptat na trvanlivost adaptivniho podvozku? Koukam po ojete 508 a rad bych vedel v kolika km muzu ocekavat drahe vymeny Je mi jasny ze to zavisi na vice vecech, staci mi zhruba vedet zda podvozek prezije 100tkm, 150tkm, 200tkm, ... Dale by me zajimalo, protoze se v tom tolik neorientuju, jsou tam jine drahe dily nez tlumice? Daji se vubec tlumice sehnat mimo autorizovany servis a kolik stoji? Nejak jsem nic nenasel. Diky Citovat
puq Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 Ja mam hybrid a tiez sem tam, ked prejdem cez nejaku nerovnost, tak pocut poriadnu ranu...auto ma najazdene necelych 92 000 a ja ho mam od 86 000, stalo sa to naozaj par krat Citovat
tmiko Odesláno 9. leden Odesláno 9. leden Chlapi to všetko je priečne uloženie stabilizátora treba vymeniť tie gumy stoja asi 5 eur kus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.