Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych poprosit majitele nové 508 o jejich postřehy k adaptivnímu podvozku. Občas se mi na příčné nerovnosti ozve bouchnutí od přední nápravy. Zaznamenali jste také nějaké negativní projevy např. na příčných nerovnostech (bouchnutí, klepání) atd.? Jizdni režim nechávám z 90% na Normal, kola na voze jsou origo r18, tlak na hodnotách dle štítku, nájezd 30tis. Mám možnost srovnat i podvozek na nove 508 bez adapt.tlumicu na origo r17 a tam je vše v pořádku, perfektne žehlí příčné nerovnosti. Připisoval bych to z velké části velikosti disku a pneu, ale čekal jsem, že i na r18 bude adaptivní podvozek nerovnosti lépe tlumit. 

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

V zásadě je za mě jízda v 508 velmi komfortní. Je to asi problém větších kol, což lze očekávat. Podvozek byl na mojí 508 v rámci garančního servisu také bez závad. Ještě jsem si pohrál s tlaky v pneu, kdy jsem snížil tlak na "normální" hodnoty předepsané výrobcem...servis hustil na "eko" hodnoty, 2.6 všechny kola...subjektivně zvládá podvozek příčné nerovnosti nyní lépe. 

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravim, muzu se zeptat na trvanlivost adaptivniho podvozku? Koukam po ojete 508 a rad bych vedel v kolika km muzu ocekavat drahe vymeny 🤑 Je mi jasny ze to zavisi na vice vecech, staci mi zhruba vedet zda podvozek prezije 100tkm, 150tkm, 200tkm, ... 

Dale by me zajimalo, protoze se v tom tolik neorientuju, jsou tam jine drahe dily nez tlumice? Daji se vubec tlumice sehnat mimo autorizovany servis a kolik stoji? Nejak jsem nic nenasel. Diky

Odesláno

Ja mam hybrid a tiez sem tam, ked prejdem cez nejaku nerovnost, tak pocut poriadnu ranu...auto ma najazdene necelych 92 000 a ja ho mam od 86 000, stalo sa to naozaj par krat

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...