Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek lidi, chtěl bych se zeptat, jak je složité vyměnit přední brzdové kotouče u P205 1,8 XRD? Destičky zvladnu bez problému sám, ale nevím jak na ty kotouče, koukal jsem, že už jsou dost sjetý a tak bych je chtěl vyměnit. Prosím napiště, díky, Michal

Odesláno

...jak říkal borec pře de mnou . zvládneš desky, uděláš i kotouče. Jeden nebo dva šroubky na kotouči a opatrně z´ˇtuknout dolů....

Jen ještě pozoris!!!! Určitě nekupuj kotouče z druhovýroby(bohužel nevím co to bylo za firmu)..... Hromadu lidí kolem mě koupily, a pak se jimzvlnily a mlátilo to jak v tanku- při brždění---- Lepší z vrakárny slušné a nechat dobrým soustružníkem ztáhnout. Nejlepší pak samozřejmě nové origo... ale to je dost peněz.. :roker

Odesláno

Ahoj všem, kotouče jsou opravdu jednoduchy...

stači sundat kolo, vyndat destičky, povolit dva šrouby co kotouč přidržují a poklepat kotouč až spadne dolu...

potom nasadit kotouče BREMBO MAX nebo ZIMMERMANN :D:D:D to je ten ideální případ :roker a přišroubovat ty kotouče opět dvěma šrouby. Nasadit destičky, pokud možno nové nebo ty staré srovnané a ještě to kolo a je to všechno :)

někdy se muže stat, že ty šroubky co drží kotouč nejdou povolit :bojim a pak je to drbačka, odvrtat atd. atd,,, viz moje 106 r.v. 12/2000

ale teďka už má Bremba max a jak je spokojená :D:aut:D:aut

[upravil dne 7.5.06 Citros]

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

pokud se nepletu, tak by tam ty 2 srouby teoreticky ani byt nemuseli. Meli by to podrzet srouby na kole, ne?

teoreticky ani ne,ale pri vymene kola chytat jeste kotouc :roll

no ikdyz mozna byho udrzely desky,ale davat na nej pozor jestli neni nejak skrizeny nebo tak neco -- nevim radej bych je tam dal, vzdyt jsou to jen dva sroubky, ne? tak kam spechat a navic to jsou brzdy kde se setrit nema:bojim teda aspon tak to vidim ja.:o:D:aut

Odesláno

Souhlasím,radši sem dal starší,ale originální kotouče,ale pak to chce i nový destičky,nechal sem si starý a hrozně blbě chodili,protože měli jinak sjetý povrch(podle starých kotoučů).

Jinak,já sem odvrtával jednu stranu-strašnýýý :)

Ale na druhým kole už spolehlivě zabralo WDéčko...

Zdááárec

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...