slanskym Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Nazdárek lidi, chtěl bych se zeptat, jak je složité vyměnit přední brzdové kotouče u P205 1,8 XRD? Destičky zvladnu bez problému sám, ale nevím jak na ty kotouče, koukal jsem, že už jsou dost sjetý a tak bych je chtěl vyměnit. Prosím napiště, díky, Michal Citovat
Zybal Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 pohoda pokud zvladnes desky zvladnes i kotouce.... Citovat
Rošťák Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 je to pohoda ty kotouce jsou pridelany jen na dva sroubky ale nekdy se jim nechce ven:bojim Citovat
Tuldous Odesláno 6. květen 2006 Odesláno 6. květen 2006 ...jak říkal borec pře de mnou . zvládneš desky, uděláš i kotouče. Jeden nebo dva šroubky na kotouči a opatrně z´ˇtuknout dolů.... Jen ještě pozoris!!!! Určitě nekupuj kotouče z druhovýroby(bohužel nevím co to bylo za firmu)..... Hromadu lidí kolem mě koupily, a pak se jimzvlnily a mlátilo to jak v tanku- při brždění---- Lepší z vrakárny slušné a nechat dobrým soustružníkem ztáhnout. Nejlepší pak samozřejmě nové origo... ale to je dost peněz.. Citovat
malypeto Odesláno 6. květen 2006 Odesláno 6. květen 2006 Nedavno som menil kotuce original Bendix a stali 1250SK.Platnicky 1100.Neni to az taka strasna cena. Citovat
Tripp Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 Odbočim od 205...306 1.4 r.v. 98 je to něco podobného, nebo to necham raději servisu? Citovat
Citros Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 Ahoj všem, kotouče jsou opravdu jednoduchy... stači sundat kolo, vyndat destičky, povolit dva šrouby co kotouč přidržují a poklepat kotouč až spadne dolu... potom nasadit kotouče BREMBO MAX nebo ZIMMERMANN :D:D to je ten ideální případ a přišroubovat ty kotouče opět dvěma šrouby. Nasadit destičky, pokud možno nové nebo ty staré srovnané a ještě to kolo a je to všechno někdy se muže stat, že ty šroubky co drží kotouč nejdou povolit a pak je to drbačka, odvrtat atd. atd,,, viz moje 106 r.v. 12/2000 ale teďka už má Bremba max a jak je spokojená :aut:D:aut [upravil dne 7.5.06 Citros] Citovat
Kvasky Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Je to fakt easy!! Dělal jsem to poprvé a je to fakt jednoduchý. Na jedný straně jsem odvrtával a na druhý povolil:papa Citovat
.mycTD Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 pokud se nepletu, tak by tam ty 2 srouby teoreticky ani byt nemuseli. Meli by to podrzet srouby na kole, ne? Citovat
Citros Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Původně zaslal: .mycTD pokud se nepletu, tak by tam ty 2 srouby teoreticky ani byt nemuseli. Meli by to podrzet srouby na kole, ne? teoreticky ani ne,ale pri vymene kola chytat jeste kotouc no ikdyz mozna byho udrzely desky,ale davat na nej pozor jestli neni nejak skrizeny nebo tak neco -- nevim radej bych je tam dal, vzdyt jsou to jen dva sroubky, ne? tak kam spechat a navic to jsou brzdy kde se setrit nema:bojim teda aspon tak to vidim ja.:aut Citovat
GROM Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Souhlasím,radši sem dal starší,ale originální kotouče,ale pak to chce i nový destičky,nechal sem si starý a hrozně blbě chodili,protože měli jinak sjetý povrch(podle starých kotoučů). Jinak,já sem odvrtával jednu stranu-strašnýýý Ale na druhým kole už spolehlivě zabralo WDéčko... Zdááárec Citovat
Swallow Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 To je skutečně \"výborný\" nápad, dávat na auto staré kotouče z vrakárny. Citovat
Vopičí Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Vyměnit kotouče je naprostá pohoda, to zvládne určitě každý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.