405_GRi Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Mám 405 GRi 1.9 Break, poslední dobou nepojízdný. Po odstavení na několik dní jde v pohodě nastartovat, snese i krátkou jízdu, pak náhle chcípne motor a při pokusech o nastartování už ani neblafne. Jiskru nehází, napájení pro modul cívky má, pravděpodobně chybí budící impuls. Prosím o radu. Citovat
durino81 Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Tak to vyzera na vadny zapalovaci modul, daj si vyhladat \"zapalovaci modul\". Pozri napr.: Este to moze byt snimac otacok, ale kedze to blbne po zahriati, bude to ten modul... Citovat
Rebik Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Taky bych řekl takhle od stolu zapalovací modul, jak je umístěn na hlavě tak na to teplo dost trpí. Citovat
405_GRi Odesláno 2. květen 2006 Autor Odesláno 2. květen 2006 Vyblikani jsem zatim nezkusil (chystam se tento tyden). Zapalovaci modul je umisten v teto verzi pod civkou, ale zda se, ze budici impuls nejde uz do nej. V neznackovem servisu mi tvrdili, ze ridici jednotku i modul civky se zapalovanim zkouseli menit. Oni tvrdi, ze to ani neblaflo a ja na puvodni jedu \"i\" 10km. Citovat
405_GRi Odesláno 7. květen 2006 Autor Odesláno 7. květen 2006 Byl to snímač otáček. Po zahřátí se zvyšoval odpor z 250 ohmů na 1.5 mega! Mám sice 1.905, ale použil jsem snímač pro verzi 1.6 s odporem 370ohmů od Facet, jiná možnost nebyla. Motor má jednobodové vstřikování Solex. Tak nevím jestli to není nějaký exot - původně je dotažený ze Švajcu. Taky jsem nenašel servisní konektor pro \"vyblikání\". Zatím jezdí dobře. Ahoj. Citovat
.mycTD Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 mel by to byt motor DDZ a RJ Fenix1B. Ta myslim ani zadny konektor pro vyblikani nema. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.