Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 405 GRi 1.9 Break, poslední dobou nepojízdný. Po odstavení na několik dní jde v pohodě nastartovat, snese i krátkou jízdu, pak náhle chcípne motor a při pokusech o nastartování už ani neblafne. Jiskru nehází, napájení pro modul cívky má, pravděpodobně chybí budící impuls. Prosím o radu.

Odesláno

Vyblikani jsem zatim nezkusil (chystam se tento tyden). Zapalovaci modul je umisten v teto verzi pod civkou, ale zda se, ze budici impuls nejde uz do nej. V neznackovem servisu mi tvrdili, ze ridici jednotku i modul civky se zapalovanim zkouseli menit. Oni tvrdi, ze to ani neblaflo a ja na puvodni jedu \"i\" 10km.

Odesláno

Byl to snímač otáček. Po zahřátí se zvyšoval odpor z 250 ohmů na 1.5 mega! Mám sice 1.905, ale použil jsem snímač pro verzi 1.6 s odporem 370ohmů od Facet, jiná možnost nebyla. Motor má jednobodové vstřikování Solex. Tak nevím jestli to není nějaký exot - původně je dotažený ze Švajcu. Taky jsem nenašel servisní konektor pro \"vyblikání\". Zatím jezdí dobře. Ahoj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...