tomask Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: caco to tomask sakra chlape, musim jak sa hovori \"smeknout klobouk\". Mas to suprove:roker. Mozes dat sem foto z predu a zozadu? Jedna podlozka ma 5 cm? To si to bez problemov rozsiril o 10 cm? Takze by som tam mal \"narvat\" aj 17\"-ky siroke 225? A co spotreba? O kolko sa zvysila? Dam to sem i ze predu, a ze zadu, ale az to umeju:D Hlavne je super ze kola jsou diky podlozkam zaroven z blatniky, a ze nejsou zalezle dovnitr...jsou videt i ve zpetnych zrzatkach kdyz je spravne natocim... Citovat
Hnidopich Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Mit tak digiphoto, tak vam poslu fotecku myho krasavce (auta). Citovat
bladerunner Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: tomask jojo, cerna ci jina tmava barva je co se tyka zapraseni uplne nahov... to mi hovor. večer umyjem a ráno si myslím, že to bolo skoro zbytočné. Citovat
caco Odesláno 4. květen 2006 Autor Odesláno 4. květen 2006 Tak su doma aj Alu. Sice \"iba 16\" ale podla mojej predstavy (7-lucove Artec). Este ich obujem, dam na pazouta a potom ukazem:mrk To tomask - neodpovedal si na otazku! Rozsiril si to o 10 cm???( pises ze mas rozsirovacie podlozky 5 cm) alebo celkom o 5 cm ( podlozky 2,5cm/ks)? Ozaj, dal som to sice do bazaru ale napisem to aj sem. Predam letne Continental ContiEcoContact EP 195/65/15 dezen cca 80%. Ak mate zaujem navrhnite cenu. Citovat
JarinoRS Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 ako som tak pozeral, tak mi trcia celkom elegantne z elektronov brzdove strmene a napadlo ma ich nalakovat, ale dilema, na aku farbu? aby sa to hodilo na tu tmavomodru metalizu...poradte prosim Citovat
JarinoRS Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 nad tym som rozmyslal, ale nebude to moc kricat? predsa len, modre auto.... Citovat
chuck11 Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: JarinoRS nad tym som rozmyslal, ale nebude to moc kricat? predsa len, modre auto.... Tak to dej do barvy auta a není co řešit:roker:roker Citovat
123ps Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Mám červené třmeny na SW zeleno-šedá metla a je to perfektní. Kámoš má tmavě modrou Alteu, taky červené třmeny a taky super. O to přece jde, aby to bylo vidět, ne ? ? Jdi do toho. Nanejvýš to pak přestříkneš na černo;) Citovat
Blizzard Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: 123ps Mám červené třmeny na SW zeleno-šedá metla a je to perfektní. Kámoš má tmavě modrou Alteu, taky červené třmeny a taky super. O to přece jde, aby to bylo vidět, ne ? ? Jdi do toho. Nanejvýš to pak přestříkneš na černo;) moje rec;) mam na cernej metle modry trmeny, ale jenom proto, ze uz mam modrej interier (viz avatar). ted po zime mi skrz tu barvu trosicku zacina prosvitat rez, tak mozna hodim zmenu na cervenou nebo zlutou:D Citovat
JarinoRS Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 tak fajn, skusim cervenu...je to nejaky speci sprej? Citovat
Blizzard Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 jop. prodavaji ho v kazdym tuningshopu. cca 200/sprej. kolik jich budes potrebovat zalezi jak budou krejt. ja musel mit 2 protoze modra moc nekreje a prosvitalo to. kup si radsi taky 2 , pac kdyz ti jeden zbyde, tak ho tam fouknes po zime . hdavne to chce poradne odrhnout rez a ODMASTIT!! Citovat
JarinoRS Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 dakujem za rady, cez vikend hadam nastriekam Citovat
bladerunner Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 ja som nafarbil na žlto. auto je čierne. Citovat
bladerunner Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: JarinoRS bladerunner, posli foto Citovat
caco Odesláno 6. květen 2006 Autor Odesláno 6. květen 2006 Alu Artec 7Jx16 pneu Dunlop SP Sport 2000 205/55 R16. Strmene asi streknem na cerveno;) Citovat
tomask Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 Původně zaslal: caco To tomask - neodpovedal si na otazku! Rozsiril si to o 10 cm???( pises ze mas rozsirovacie podlozky 5 cm) alebo celkom o 5 cm ( podlozky 2,5cm/ks)? jedna podlozka 5cm...tzn rozsirene o 10cm... Citovat
tomask Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 pro lepsi ilustraci jak vypada kolo kdyz je pod nim 5cm podlozka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.