Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: caco

to tomask

sakra chlape, musim jak sa hovori \"smeknout klobouk\". Mas to suprove:roker. Mozes dat sem foto z predu a zozadu? Jedna podlozka ma 5 cm? To si to bez problemov rozsiril o 10 cm? Takze by som tam mal \"narvat\" aj 17\"-ky siroke 225? A co spotreba? O kolko sa zvysila?

Dam to sem i ze predu, a ze zadu, ale az to umeju:D

Hlavne je super ze kola jsou diky podlozkam zaroven z blatniky, a ze nejsou zalezle dovnitr...jsou videt i ve zpetnych zrzatkach kdyz je spravne natocim...:cool:

Odesláno

Tak su doma aj Alu. Sice \"iba 16\" ale podla mojej predstavy (7-lucove Artec). Este ich obujem, dam na pazouta a potom ukazem:mrk

To tomask - neodpovedal si na otazku! Rozsiril si to o 10 cm???( pises ze mas rozsirovacie podlozky 5 cm) alebo celkom o 5 cm ( podlozky 2,5cm/ks)? Ozaj, dal som to sice do bazaru ale napisem to aj sem. Predam letne Continental ContiEcoContact EP 195/65/15 dezen cca 80%. Ak mate zaujem navrhnite cenu.

Odesláno

ako som tak pozeral, tak mi trcia celkom elegantne z elektronov brzdove strmene a napadlo ma ich nalakovat, ale dilema, na aku farbu? aby sa to hodilo na tu tmavomodru metalizu...poradte prosim :papa

Odesláno

Mám červené třmeny na SW zeleno-šedá metla a je to perfektní. Kámoš má tmavě modrou Alteu, taky červené třmeny a taky super.

O to přece jde, aby to bylo vidět, ne ? ?

Jdi do toho. Nanejvýš to pak přestříkneš na černo;)

Odesláno
Původně zaslal: 123ps

Mám červené třmeny na SW zeleno-šedá metla a je to perfektní. Kámoš má tmavě modrou Alteu, taky červené třmeny a taky super.

O to přece jde, aby to bylo vidět, ne ? ?

Jdi do toho. Nanejvýš to pak přestříkneš na černo;)

moje rec;) mam na cernej metle modry trmeny, ale jenom proto, ze uz mam modrej interier (viz avatar):papa. ted po zime mi skrz tu barvu trosicku zacina prosvitat rez, tak mozna hodim zmenu na cervenou nebo zlutou:D

Odesláno

jop. prodavaji ho v kazdym tuningshopu. cca 200/sprej. kolik jich budes potrebovat zalezi jak budou krejt. ja musel mit 2 protoze modra moc nekreje a prosvitalo to. kup si radsi taky 2 , pac kdyz ti jeden zbyde, tak ho tam fouknes po zime ;). hdavne to chce poradne odrhnout rez a ODMASTIT!!:papa

Odesláno
Původně zaslal: caco

To tomask - neodpovedal si na otazku! Rozsiril si to o 10 cm???( pises ze mas rozsirovacie podlozky 5 cm) alebo celkom o 5 cm ( podlozky 2,5cm/ks)?

jedna podlozka 5cm...tzn rozsirene o 10cm...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...