Tuldous Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Nazdar pánové, už v několika příspěvcích tu proběhli popisky s problémama na origo rádiích Clarion s CD, ato velmi podobný těm mým. Prostě rádio O.K., ale cédéčko si dělá co chce, od přerušení reprodukce po startu motoru, přes nenačtení cédéčka vůbec (ani originál ani vypalovajda), až po úplnou nečinnost - teda myslím mimo mechaniky CDéčka. Včera mi to už nedalo a celý rádio jsem vytáhl a dal se do něj . Jestli dát 5 a půl za novej Laser+práce, jak mi všichni tvrdili- jako že je slabej .....Víc už jsem zkazit nemohl. Rádio jsem rozdělal. vytáhl z něj mechniku cédéčka a zkoumal co s tím a jak se k tomu Laseru dostat .... když jsem si čočku natočil k sobě , zjistil jsem , že je mastná jak od másla..... Vyčistil vatovýma tamponama dal dohromady a ejhle cédéčko šlape jak nové....!!!! vyzkoušel jsem jízdu po hrbolech, různé kombinace zap a vyp., prostě vše co jde a poslouchá na slovíčko.... Takže nekupovat hned zběsile nový rádio z vrakárny či jiný, ale zkusit nejdřív tohle .... Určitě se to vyplatí.... Mám z toho velkou radost!!! Věřím, že se to povede i ostatním s touto chybkou .... Tuldous Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.