Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AniTA: reknu to asi tak... za to co mas bych nedal vic jak 30 a to by musely byt v cajku napravy.... ale preju ti, abys narazila na nejakeho blbecka, co ti za nej da asopn 45, at to neni takovy provar.. a pak trada pro bleduli do Deutschland :D Nebo uz je to u nas?

BTW: nekupovala jsi to nahodou v AAA? Ze ne?

Odesláno

:)no doufam ze narazim na nejakyho blbecka...ja sem uz poucena:D a opravdu sem to nekupovala v AAA, ale prez inzerat v Hradci...:( no nebyl to kup stoleti:( ale snad ta bledule bude dobra....jo a jeste neni dotazena...no ale je otazka jestli na tu bleduly vubec budu mit...:o

Odesláno

Voštíku já chci za své GTI 40 litrů,ale to asi chci málo podle toho co píšeš?! :-( Buď chci málo nebo na mém autě mám vadu o které ještě nevím :-)))

Odesláno

Ja vam prodam mojeho pazouta asi tak za 110 000 penez.

Dobra cena ne!

Presne na tolik si ho cenim, a kdyz ho nikdo nebude chtit tak si ho necham.

P.S. O vikendu poslu foto....

:D

To: ANITA

HOOOOOOOODNE STESTI, vidim, ze ses na tom uplne stejne jak ja pred dvema lety. Radim zbav se toho nebo stratis dva roky zivota a pak ti ho za 110 nikdo nekoupi :(

Odesláno

Harry: abych pravdu rekl, tak ani nevim za kolik se ted ty GTicka prodavaj :)

ale mohli bysme se domluvit na te z. naprave.... co ty na to jako svazak? Seres na to jako mazak?

Odesláno

Voštíku neseru :-))) Zkusím ho prodat jako komplet a pokud by to nějak něšlo nebo něco,tak bychom pořešili nápravu.Jen by sis to musel udělat sám :-)

Sice by to šlo asi poznat (mám celý podvozek i ramena ap. nastříkané tou černou gumovou sračkou :-) ) ale to už by bylo asi jedno.... :-)))

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Mam 205 1.1 1990, jednobodove vstrekovanie.

Po bezporuchovej prevadzke zacalo pri medzimestskej jazde na 4ke cukat. (september 03).

Sucasnost: ked je studeny motor, vsetko je OK. Rozbeh plynuly aj z nizsich otacok (v zapche pomalicky na 2ke v pohode). Ked sa zahreje, tak v dynamickej prevadzke (casta zmena prevodoveho stupna) cuka.

Detaily:

- volnobeh po zahriati nerovnomerny (chvilkovo klesa takmer na skapatie, trasie ho vtedy ako diesel - pardon, dieselaci, nic v zlom)

- rozbeh trhany (rozbehne sa, zacne ho akoby dusit, zase ide a takto na striedacku - v lepsom pripade zrazu vyrazi vpred)

- po dialnici 130 v pohode, bez problemov. Po znizeni rychlosti na 80 (5) zacina cukat, po preradeni na 4 cuka tiez, treba motor vytocit, a potom pustit spojku.

- no a podobne aj pri 3, 4 prevodovom stupni. Ked trha, vacsinou pomoze postup: spojka, vytocit motor, pustit spojku.

Krokovy motorcek volnobehu nastavovany, filter paliva, vzduchu meneny, lambda OK. Predtym zvuk ako vrnenie macicky, teraz ako tuberak.

Kedze som tu nenasiel nikde konecny verdikt na tento problem (okrem predaja auta :-|), tak som si dovolil znova sa pytat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...