Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Anita skutečně není Voštíkův utajený nick, ale fakt je to skutečná nefalšovaná ženská, čímž se Voštíkovi hluboce omlouvám za podezřívavost. Zdá se, že ten její problém fakt nebude žádná trivka, tak se na to budou muset mrknout chlapci GTIčkaři. Šacuju to na váhu vzduchu, páč je v loji katalizátor a motor spaluje v dost neřízeném režimu. Vačka a ventily sou na ucho O.K. (v rámci najetejch Km). Jinak Má to GTIčko nádhernou přístrojovku (slučela by mu rudá):D:D:D

Odesláno

Ahoj ja teda nevim co tomu auticku mas. Mam taky Gti a uz dost dlouho, ale podobny problem jsem jeste nemel tak ti asi neporadim, ale pokud to s klukama nevymyslite. Mel bych pro tebe tu vacku. Vysla by asi na 2500 korun.

Jediny problem je, ze jsem z Uherskeho Hradiste a Prtaha je trosku z ruky.

Kdyztak se ozvi.

L:)

Odesláno

TO lkr@cbox.cz:

ahoj no zeptam se na nekolik otazek jak daleko je uherske hradiste od prahy, a pak v jakym je stavu ta vacka a jakej ma puvod...

diky

AniTA

Odesláno

K tomuto tématu mám jediné - Anito, držím Ti palce, protože kvůli stejnému problému jsem svojí krasavici 205 1,9 GTi musel prodat. Po dlouhých a marných pokusech automechaniků peugeot i non-peugeot a \"vyhozených\" několik desítek tisíc korun (různá čidla, řídící jednotka, testy, ....) jsem rezignoval a auto prodal. Problém je totiž v tom, že tomu autu, resp. nadupanému motoru téměř NIKDO nerozumí a opravy se omezují na pravidlo POKUS - OMYL - ZAPLA?. To je alespoň má - drahá - zkušenost...

Takže jediné, co mohu poradit - najdi opravdu zkušeného GTičkaře, nejlépe takového, který jej i vlastní a hýčká... Jinak se Ti taky může stát to co mně... Další varianta je snad jedině štěstí, což Ti v každém případě přeju .... J.B.

Odesláno

Anita: Jednoho borce znam, 205 gti rozebral do šroubku a myslim si že to je machr. Po srazu k němu povezu autíčko na léčebnou kůru a pak Ti dam kdyžtak vědět jak moc je dobrej.

Jinak je fakt, že těmhle motorum nerozumí ani v pežotu. Radši to svěř někomu, kdo s tim autem jezdí a zná ho!

Odesláno

TO jbily: jo diky...a doufam ze to dopadne dobre protoze sem si to autiko strasne moc oblibila a bylo by mne moc lito kdybych ho musela dat pryc...

TO deeper: no tak to by bylo super...odkud ten borec je a jak moc je drahej??

Odesláno

Anita: Je to fanda, ne mechanik. Takže cena je individuální, je z Loun. Ale budu s nim mluvit až ten víkend po srazu. :( Tak se ho zeptam, co s tim a kolik stojí ta vačka.

Odesláno

Ahoj tak za prve, UH je od Prahy asi 350 km, ale pocitam, ze mas doma mapu a zjistis si presny udaj sama. Nemas prece to GTi jenom ¨na jezdeni po PRaze;)

Ted vazne. Mam svojeho pezotka dost rad a stal me asi 100 000 vcetne kupni ceny a jeste jsem zdaleka neskoncil. Da se rict, ze je to nove auto, prtoze sem na nem vymenil vse co jde, si myslim, ze ho i trosku znam a co neznam tak se zeptam znameho co dela v P primo mechanika aje dost dobry! Taky dvakrat motor. Na tom poslednim klika ven :( Ted co mam motor ten je po GO a asi po peti tisicich me zacal klepat. Myslel jsem si, ze vacka je v haji , tak jsem si sehnal druhou,ale ten strejda co mi to delal, ne ze by byl spatny to ne, ale nejaka desetina na ventilech ho nevzrusujë a vzhledem, k tomu, ze motor ma mi vule 20 a 40 a ma 40 a 50-60 to neni moc dobre. Ale zavada lehce odstranitelna.

Puvod te vacky ti nerenu je z vrakoviste a je z nejakeho GTi, ktere jsem slysel i vrcet, jelikoz se znam z majitelem tak mi laskave rozmontoval, cimz mu timto dekuji:) jenze ted je mi vacka naprd a vracet ji je dost trapne!!!Ale je celkem jedno z jakeho motoru je na GTi pasuje spousta vacek oni je delali stejne motory se lisili jen zdvihem valcu GTi, Sri, atd.

A jestli neni sjeta jsem zjistil, zim, ze jsem suplerou zmeril vajicka a pokud maji stejny prumer mela by byt v pohode!

Jeste je tu jeden, ale zadrhel. Rok vyroby a typ tveho motoru, protoze Gti napsane vzadu na kufru nic neznamena ;) Vacky od roku 90 byli uplne jine, ale s tim by nebyl problem o te nove vim taky funglovce zabalene original.

Tak zalezi na tobe, ale napis prosim dyztak e-majl, protoze tohle psani je naprd.

Lukas

Odesláno

Zdary, u mojí Mazďuchy to dělalo něco podobnýho, nízký otáčky - vynechávala a vysoký otáčky šla vcelku dobře = byly to odešlý kabely ke svíčkám. Brašulje je dal nový a Majda přede, jak kotě. A potvrdily mi to nezávisle na sobě dva servisy. S tou vačkou se mi to moc nepozdává. Těm kabelům jsem se dost divil, ale bylo mi řečeno, že v tom motoru jsou takový teploty, že je to možný aby odešly. (Mazda MX3 V6 24, 140 koníků) Asi bych vždycky u benzínů začínal elektrikou, vzduchovym filtrem, svíčkama atd. Zdary všem

Odesláno

no tak jsem to auto videl....... a taky jsem nad tim potom jeste delsi dobu dumal.......

Zaver: zkus nechat opravit ty okna a pryc s tim co nejdrive...... Koukal jsem po barvach a origos cerna se na 99% nedelala, a kdyz je to celolak vcetne vnitrku, svedci to o vetsi oprave.... spis to bude asi svareny z nekolika pulek.... Ten predek pry taky nejak nesedel (toho jsem si nevsiml ja) To auto bylo na 100% zboreny a oprava zbastlena...... I to, ze tam chybi ta trubka pro privod vzduchu k filtru.. je jasny, ze byla v pánu a nekomu se ji nechtelo shanet..... Ta olejova pumpa se mi tu jinak vali a jestli ji budes chtit, tak ji poslu a mozna jeste najdu tu desku s pojistkama (ta by se dala vymenit za tu co asi nejak pohorela)

Jinak prava pricina problemu s tim dusenim se bude asi v te podelane vaze vzduchu..... zrejme bude v tom rozmezi otacek davat spatny udaje....

Jestli ti muzu poradit, tal se toho fakt zbav a to co nejdriv, jinak te to auto asi ozebraci.... Skoda, protoze ti opravdu slusi, jak uz tady nekdo rikal...... no a kdyz si porodite tu z nemecka o ktere vi tvuj pritel, tak ji budes mit zpatky :) a na barvu se vykasli, ta tomu stejne kone neprida ani neubere.... :)

tož zatial hoj.....

Odesláno

TO VOSTIK: ahoj asi mas naprostou pravdu auto pujde do sveta...:( a doufam za co nejvic:cool: abych si mohla koupit tu bleduly :) jo s tim ze dneska bylo autiko u elektrikare a ty okynka byly vyhorelou skrini takze se uz je to v poho, stalo to nastesti jenom 300,- takze relative v poho...no jak sem ti psala toho maila tak ted nevim jestli vubec ma cenu abys mne posilal tu olejovou lampu...asi nejspis ne a ja to zkusim prodat co nejrychlejc a ve stavu v jakym to je...

jeste jednou ti moc dekuji :)

no, jenom doufam ze se nez ho prodam nevy....jeste vic abych ho pak vubec prodala.... :(

tak jeste jednou moc dekuju...

Odesláno

Voštík má pravdu podle toho co jsem četl tak je to pěkná past a u tohoto auta je to potom moc a moc korunek, které se Ti už nikdy nevrátí víš? Chápu, že je Ti líto autíčko střelit (je to super vozítko ale na mě malé) ale pořídíš si jiné a zase budeš mít svého lvíčka. Hlavně Voštík se vyzná tak na tom co psal určitš něco bude. Měj se a budu držet palce at ti ten prodej vyjde. Čauky Tomáš:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...