GROM Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Zdravím,než půjdu někam do servisu,tak by mě zajímal Váš názor,co s tím mám. PLaší mi hnusně volnoběh,někdy je v pořádku(to byl skoro v pohodě v zimě) a někdy klesnou otáčky až někam na 300. Při nastartování hned spadne,ale po ujetí cca 100metrů a následný zastavení třeba na křižovatce,je skoro vždy volnoběh v pohodě. Přes zimu sem to nechal být,jelikož se to stalo zřídka,jen při nastartování ráno to vždycky neudrželo. Ale pak dobrý. Ted už to dělá kdykoliv-na sytič i při zahřátým motoru. Na výkonu to cejtit není,ani na spotřebě a při jízdě to taky není znát. JO a nikdy to nechcípne,vždycky se nějaký otáčky drží,byť dost malý. Proměřovali jsme dobíjení a to je v poho,tak nevím. co by to mohlo být. Díkas za každou radu. Citovat
housing Odesláno 2. srpen 2006 Odesláno 2. srpen 2006 Ak uz to mas vyriesene mozes mi prosim ta dat vediet co to bolo? Niekedy mam tiez podobny problem. Diky Citovat
BobyD Odesláno 2. srpen 2006 Odesláno 2. srpen 2006 drzi ti nafta? [upravil dne 2.8.2006 BobyD] Citovat
Sagic Odesláno 4. srpen 2006 Odesláno 4. srpen 2006 Taky bych potřeboval poradit ohledně volnoběhu. Při studeném motoru po nastartování točí jen kolem 800ot/min po chvíli se to srovná. Zatím je to v pohodě, ale mám strach ze zimy. Nevím, ale nemá to něco jako automatickej sytič, který by si při studeným motoru měl nastavit otáčky vyšší? Díky za každou radu Citovat
oddie Odesláno 4. srpen 2006 Odesláno 4. srpen 2006 Původně zaslal: Sagic Taky bych potřeboval poradit ohledně volnoběhu. Při studeném motoru po nastartování točí jen kolem 800ot/min po chvíli se to srovná. Zatím je to v pohodě, ale mám strach ze zimy. Nevím, ale nemá to něco jako automatickej sytič, který by si při studeným motoru měl nastavit otáčky vyšší? Díky za každou radu Má to aut. sytič, a nefunguje ti, jako nefunguje na většině těhle aut. Z tělesa termostatu vede bovden s lankem k čerpadlu, a to lanko tahá za takovou páčku. To je ten \"sytič\". Zkus za ní vzít, krok má asi jen 2-3mm, co to dělá... Ten bimetal, co to ovládá, většinou moc dlouho nefunguje. Citovat
Sagic Odesláno 4. srpen 2006 Odesláno 4. srpen 2006 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Sagic Taky bych potřeboval poradit ohledně volnoběhu. Při studeném motoru po nastartování točí jen kolem 800ot/min po chvíli se to srovná. Zatím je to v pohodě, ale mám strach ze zimy. Nevím, ale nemá to něco jako automatickej sytič, který by si při studeným motoru měl nastavit otáčky vyšší? Díky za každou radu Má to aut. sytič, a nefunguje ti, jako nefunguje na většině těhle aut. Z tělesa termostatu vede bovden s lankem k čerpadlu, a to lanko tahá za takovou páčku. To je ten \"sytič\". Zkus za ní vzít, krok má asi jen 2-3mm, co to dělá... Ten bimetal, co to ovládá, většinou moc dlouho nefunguje. Díky za tip! Citovat
Sagic Odesláno 5. srpen 2006 Odesláno 5. srpen 2006 Tak jsem na to koukal a opravdu mi nefunguje:bojim Když vezmu za lanko ručně, otáčky narostou. Jak vypadá ten bimetal? Dá se vyměnit a kde ho najdu? Díky Citovat
Sagic Odesláno 5. srpen 2006 Odesláno 5. srpen 2006 Předpokladám, že se dá sehnat jen u Peugeotu a není nejlevnější? Citovat
Lukáš306 Odesláno 5. srpen 2006 Odesláno 5. srpen 2006 Nazdárek lidičky...Mam též problemy s volnoběhěm...Mam 1.6ku,při nastartování jde motor na sytič,tudíž na vyžší otáčky v pohodě,ale jakmile se motor zahřeje,vypne sytič a padnou otáčky,tak to začne haprovat...Približně o 100-150ot/min to klesá a zase se zvedá...Muže mi někdo poradit co na to zkusit please....Díky moc Citovat
Zipík Odesláno 5. srpen 2006 Odesláno 5. srpen 2006 Hmmm me po nastartovani to kolisa hned:(V rozmezi od 800 do 900.Je to slyset i na motoru jak si pridava a ubira:(.Musim ted resit jiny problem tak mam docela strach co to muze byt a hlavne kolik to bude stat:(Po zahrati je to ok nebo si to aspon myslim uz jsem dlouho nejel a projevuje se teprve chvili:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.