Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,než půjdu někam do servisu,tak by mě zajímal Váš názor,co s tím mám.

PLaší mi hnusně volnoběh,někdy je v pořádku(to byl skoro v pohodě v zimě) a někdy klesnou otáčky až někam na 300.

Při nastartování hned spadne,ale po ujetí cca 100metrů a následný zastavení třeba na křižovatce,je skoro vždy volnoběh v pohodě.

Přes zimu sem to nechal být,jelikož se to stalo zřídka,jen při nastartování ráno to vždycky neudrželo.

Ale pak dobrý.

Ted už to dělá kdykoliv-na sytič i při zahřátým motoru.

Na výkonu to cejtit není,ani na spotřebě a při jízdě to taky není znát.

JO a nikdy to nechcípne,vždycky se nějaký otáčky drží,byť dost malý.

Proměřovali jsme dobíjení a to je v poho,tak nevím. co by to mohlo být.

Díkas za každou radu.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Taky bych potřeboval poradit ohledně volnoběhu. Při studeném motoru po nastartování točí jen kolem 800ot/min po chvíli se to srovná. Zatím je to v pohodě, ale mám strach ze zimy. Nevím, ale nemá to něco jako automatickej sytič, který by si při studeným motoru měl nastavit otáčky vyšší?

Díky za každou radu :papa

Odesláno
Původně zaslal: Sagic

Taky bych potřeboval poradit ohledně volnoběhu. Při studeném motoru po nastartování točí jen kolem 800ot/min po chvíli se to srovná. Zatím je to v pohodě, ale mám strach ze zimy. Nevím, ale nemá to něco jako automatickej sytič, který by si při studeným motoru měl nastavit otáčky vyšší?

Má to aut. sytič, a nefunguje ti, jako nefunguje na většině těhle aut.

Z tělesa termostatu vede bovden s lankem k čerpadlu, a to lanko tahá za takovou páčku. To je ten \"sytič\". Zkus za ní vzít, krok má asi jen 2-3mm, co to dělá... Ten bimetal, co to ovládá, většinou moc dlouho nefunguje.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Sagic

Má to aut. sytič, a nefunguje ti, jako nefunguje na většině těhle aut.

Z tělesa termostatu vede bovden s lankem k čerpadlu, a to lanko tahá za takovou páčku. To je ten \"sytič\". Zkus za ní vzít, krok má asi jen 2-3mm, co to dělá... Ten bimetal, co to ovládá, většinou moc dlouho nefunguje.

Díky za tip! :super

Odesláno

Tak jsem na to koukal a opravdu mi nefunguje:bojim

Když vezmu za lanko ručně, otáčky narostou. Jak vypadá ten bimetal?

Dá se vyměnit a kde ho najdu?

Díky

Odesláno

Nazdárek lidičky...Mam též problemy s volnoběhěm...Mam 1.6ku,při nastartování jde motor na sytič,tudíž na vyžší otáčky v pohodě,ale jakmile se motor zahřeje,vypne sytič a padnou otáčky,tak to začne haprovat...Približně o 100-150ot/min to klesá a zase se zvedá:myslim...Muže mi někdo poradit co na to zkusit please....Díky moc :bojim

Odesláno

Hmmm me po nastartovani to kolisa hned:(V rozmezi od 800 do 900.Je to slyset i na motoru jak si pridava a ubira:(.Musim ted resit jiny problem tak mam docela strach co to muze byt a hlavne kolik to bude stat:(Po zahrati je to ok nebo si to aspon myslim uz jsem dlouho nejel a projevuje se teprve chvili:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...