Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Pokud se pohybuje v místě kde není silnice v datech, píše to v angl. Out of digitalized area. Nebo si nenastavil cíl cesty. Nebo má novou mapu na staré verzi systemu.

[upravil dne 21.11.2007 Milhaus65]

Právě, že tam asi bude rozdílnostnost v tom systému

Odesláno

Zjišťoval jsem to na více místech a verze systému v navigaci je opravdu hodně důležitá.V pátek budu mít další informace, tak se ozvu.

Odesláno

Ahoj :-)

Mno projevuje se to tak, ze pokud dam na mape priblizeni vice nez 500m, tak mi zmiznou veskere komunikace a vidim jen holou mapu :-( coz me moooc mrzi :nevim

Nicmene mam jednu starsi mapu, ktera teda neni zdaleka tak podrobna, ale aspon naviguje... ( teda v Praze :-) )

[upravil dne 22.11.2007 xbalu]

Odesláno
Původně zaslal: Cacorka.S

Původně zaslal: pkr

zdravím, jak to dopadlo s těma mapama do navi 407.Měl bych taky zájem, pokud by to bylo možný.

předem díky

Ahojky, no mám jen východní Evropu, a mně jede a navádí, ale kolegovi v sedanu 407 jen ukazuje a nenavádí...nevíme kde je zakopaný pes

Nechci vám lézt do debaty, ale pokud má starší auto, tak problém není v mapách (ty jsou zcela kompatibilní), ale ve verzi softwaru. Je potřeba ho aktualizovat minimálně na verzi, která byla platná v době vydání příslušných map. Silně doporučuju nechat to udělat v Peugeotu, pokud se to zvorá, může se tím RT3 i zničit. Stojí to pár šušňů (do 300,-), často do udělají i zadara. CD se softwarem je vždy u mapy. Případně se dá stáhnout, tuším na stránkách www.eurovan.com, či tak nějak, hlavně příponou si teď nejsem jistej.

PS: U toho taky hodně záleží, estli máte CAN nebo eště VAN. Předpokládám ale, že 407 sou už jen CAN. Tam je poslední verze myslím 6.63. Možná už vylezla i 6.64, ale tam sou změny nicotný.

[upravil dne 22.11.07 Ferin007]

Odesláno

Mno, tak ve verzi SW to urcite nebude, protoze jsem, vzhledem k tomu ze system byl pri koupi nastavenej ve francouzstine, musel provest prehrani systemu a kvuli tomu jsem si u peugeotu objednal uplne nove CD se systemem... To ktere jsem k tomu dostal bylo totiz necitelne ( to byla verze 6.20 ) ted mam tusim 6.64 ale nevim to jiste...

Odesláno

Mno... nahrali spravne :-) update jsem si provadel sam, ale vzhledem k tomu, ze zatim jezdim a vsechno se zda ze funguje ( az na dnesni hlasku antipollution faulty :nevim ) bez problemu...

Odesláno
Původně zaslal: Demo

jsem tu novy a GPS navigace co jsou primo v aute neznam, ale zkuste pohledat na www.gpsunderground.com sam od tam beru novy mapy pro mio...

díky za pozornost,ale tohle musí být mapa od NAVTEQu

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj vsetci ja mam tieto mapy :

VDO Dayton NAVTEQ Eastern Europe Map - 2007-2

BMW navigation TEST CD 2007 Navteq _ Eastern Europe

neviem ci by to slo do peugeota ale ak hej bol by som rad bratranec ho totiz ma

akurat by som potom potreboval vediet ako ju tam dostat dik.

Ak bude zaujem mozem to niekde upnut ahojte.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj vsetci mam tieto mapy pre RT3:

RT3 Navteq Spanielsko Portugalsko 2007-2008

RT3 NAVTEQ FRANCE 2007-2008 + RADARS

RT3 Navteq Eastern Europe South 2006-2007 (Greece Croatia Bulgaria Romania Bosni

RT3 Navteq Estern Europe North-West 2006-2007 Se-Austria-Czech Rep-Slowak Rep-Hungary-Slovenia-Poland

RT3 navteq ita+europa 2006-2007

RT3 Navteq Nemecko 2007

RT3 Navteq Benelux 2007

Dalej mam tieto systemove cd pre RT3:

RT3 6.63 build 890 CAN

RT3 v5.5d b595 VAN

ak je zaujem vsetky poskytnem zadara hodim to niekde na net.

Vyskusane funguju vsetky !!!

[upravil dne 10.3.2008 troiac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...