Agharkan Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Zdravim. Kupil som si 406 DT break 98 a ma pobabranu elektriku. Predosli majitel tvrdi, ze on nic nerobil. To je uz aj tak jedno, budem to musiet spravit. Zaujimalo by ma ci mi niekto neviete poradit. No tak podme na to. 1. Spinac na vodicových dverach na osvetlenie kabiny je sice ok ale svetlo neide zapnut. Ak otvorim ine dvere tak sa svetlo zapne. 2. Nefunguje mi najrychlejsia poloha na sieracoch, medzi druhou a tretou nie je rozdiel. 3. No a to naj na koniec. Nefunguje mi klima, je naplnena a aj kompresor je OK, ale vobec sa nezapne. Cital som tu nieco o spinacom rele a o snimaci teploty neviete mi povedat viac? Za vsetky rady vopred dakujem. Citovat
bakero Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 K tomu bodu 1: Mam taky isty problem. Tiez mi idu osvetlenie,ked otvorim ostetne dvere okrem vodicovych. Taktiez mi ani nepipa, ked otvorim vodicove dvere a necham zapnute svetla pri vypnutom motore. Myslel som si najskor, ze je preruseny kabel v tom priestore medzi dverami, ale zistil som, ze to je v poriadku.Mal som rozobranu celu spodnu cast pod palubovkov na vodicovej strany. Tie kabliky od spinaca sa pripajaju na dalsi zvazok kablov a niekam to vedie. Myslim si, ze kable od spinacov vsetkych dvery vedu do nejakej svorkovnice, alebo ciernej skrinky, ktora potom zopina interierove osvetlenie a aj pipanie pri zapnutych svetlach. Bohuzial nema schemu elektroinstalacie, takze neviem, kde sa tie zvazky kablov napajaju a aj po mojom dotaze tu uverejnenom mi nikto nevedel poradit. Skus si zistit, ci nahodou nemas preruseny ten kabel v priestore medzi dverami. Prikladam ti obrazok, je nakresleny narychlo,takze nic moc. Citovat
Agharkan Odesláno 28. duben 2006 Autor Odesláno 28. duben 2006 Dik za radu. Skusim sa na to pozriet a uvidm co sa da robit. Citovat
Péťa Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Na mych strankach najdes schema elektriky. Ale jen novy model... (alespon neco) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.