Smeták Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Ahoj všem!..Mám 405GR 1,9 rv 1989 s karburátorem Weber 34 DRTC 21/100 3347.Nedávno jsme s mým mechanikem dělali komplet celý vrch motoru a zbývá dát do kupy karbec...Problé tkví v tom,že data v manuálu jsou nedostatečná a pro tento typ Weberu tam není nastavení vůbec ..Různě jsem se snažil sehnat nějaké informace,ale bez kloudného výsledku...Prosím poraďte,kdo s tím máte zkušenosti!Trápí mě to,když jsem do toho investoval nějaké peníze a není to úplně ok...Všem moc dík za informace! [upravil dne 27/4/06 Smeták] Citovat
Pája Rybišár Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 hmm,Taky jsem měl problém s touto značkou karbeců,oni se všude v technickejch literaturách uváděj jenom karburátory Solex.A motory taky:Třeba XU51C,XU5CP,XU91C není nikde uvedeno,ale jsou to motory skupiny PSA..... Jedu v sobotu na vrakáč,tak se ti zkusím podívat jestli tam to XU92Céčko s webrem někde nebude,a když tak ti zkusím zjistit třeba vlastnosti trysek,... Citovat
Smeták Odesláno 28. duben 2006 Autor Odesláno 28. duben 2006 Něco jsem objevil....Sice anglicky,ale mohlo by to být ono!!! http://techbooks.shop4you.cz/shop_engine.asp?skupina=186 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.