samuelm4@live.com Odesláno 27. květen 2022 Odesláno 27. květen 2022 Ahojte, stretol sa niekto s poruchou chladiaceho okruhu ? Pri beznej jazde najprv auto prestalo radit, potom som si vsimol vysoku teplotu odstavil som na pumpe trocha vyvrela voda, dolial som chybalo asi deci. motor vychadol na cca 55 stupnov nastartoval som auto jazdi normalne ale rucicka teplomeru lieta hore dolu (90stup-cervene) robi to nahodne ale voda sa skutocne prehrieva, typoval som to najprv na chybu teplomera ale to by nevyvrela voda. dalsi typ mam na obehove cerpadlo, ventil okruhov, termostat, stretol sa s tym niekto uz ? Auto ma inak normalny chod ziadne zvuky co by tam nemali byt. este jeden postreh z uplne vychladeneho motora sa dostane voda na 90 stupnov za cca 400m jazdy. Citroen Spacetourer 2,0l 6 stup automat Citovat
Pijerek Odesláno 28. květen 2022 Odesláno 28. květen 2022 Že by známá bolístka - vodní pumpa? Citovat
samuelm4@live.com Odesláno 31. květen 2022 Autor Odesláno 31. květen 2022 tak je to vodna pumpa, u tychto motorov je to bezne porucha niekedy to spravi po 30tis niekedy neskor. pri vymene rozvodov sa meni vzdy aj pumpa to je kazdych 150tis Pijerek ohodnotil 1 Citovat
ferrenc Odesláno 2. červen 2022 Odesláno 2. červen 2022 60.000km vodní pumpa odmítá fungovat. Auto do servisu. Čekám na opravu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.