pulik Odesláno 25. květen 2022 Odesláno 25. květen 2022 Ahoj všichni, mám velkou prosbu o pomoc či rady zda nemá někdo zkušenosti? Mám Peugot Partner 1,6 16v r.v. 2003 a máme nyní problém že po nastartování cvakaá relátko ve vnitřní bsi jednotce. Relátko má na starosti ovládání oken a střechy/tu nemáme otevírací/. Pokud pojistku odpojím cvakání přestane ale při použití stěračů zhasné celá přístrojovka a nejdou blinkry nic. Pokud vypojím napájení do jednotky zase vše funguje OK. Někdy to vydrží déle někdy to udělá hned. Zkoušel jsem projít kabely zda není někde voda a neí, Zkoušel jsem dobíjet baterii zda není vybita, měřil i alternátor a vše vypadá OK. Někdo mi doporučoval koupit bsi na vrakáčí /stojí cca 1300,-/ ale tam bude pak potřeba nahrát imobilizér a někdo mi říkal že to není jen tak a někdo že to vůbec nejde pokud nemám kód k autu což nemám. Neřešil jste někdo něco podobného? Moc díky za rady... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. květen 2022 Odesláno 25. květen 2022 neni mozny ze do BSI naprselo ? nejaka netesnost okna atd Citovat
pulik Odesláno 25. květen 2022 Autor Odesláno 25. květen 2022 jednotka byla suchá i uvnitř, rozebíral jsem jí a vše je suché, já nevím jestli může takhle odejít celá jednotka, kolega mi zkoušel i nějakou obyč diagnostiku a ta jen ukázala chyba spojení, což mohlo být způsobeno jak jsem odpojoval kabel. Nevím jestli nevede nějaká příprava do střechy a tam to může být mokré, to jsem zatím neabsolvoval?? Citovat
neo.22 Odesláno 9. únor 2023 Odesláno 9. únor 2023 (upraveno) Ahojte, můžete mi někdo poradit .. kde BSI jednotku najdu ? Upraveno 9. únor 2023 uživatelem neo.22 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.