Guest bimbo405 Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Jak moc narocny je vymenit lanko od spojky u 405tky? A na co bych si pri vymene mel dat pozor? Diky Citovat
Milhaus65 Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Nemáš jen prasklý plast pod pedálem ? U 405 lanko moc nepraská. Citovat
Guest bimbo405 Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 nene u pedalu to neni,ale tam kde konci vovden,mi z toho vylejza takova zelena hadicka,vypada to jak nejaka buzirka a o tu to drhne a ja nevim jestli ji muzu nejak odstranit. Citovat
piži Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Některé lanka mají navíc ještě teflonové pouzdro - to bude asi ta tvoje zelená bužírka. Jinak při výměně je lepší sundat baterku a držák baterky. Pak lanko jenom povolíš na tom seřizovacím šroubu u převodovky. Jestli ho odpojíš v motoru tak jenom vlezěš pod volant a odjistíš takovou plechovou závlačku z bílého plastu na spojkovém pedálu a potom lanko vytáhneš. Citovat
graver Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Není to problém - zvládl jsem to i já . U pedálu uvolníš lanko i hmatem - na tom plastovém bazmeku je plechová pružina, tu stisknout po stranách a lanko vyskočí (má na tomto konci takový kónus, za který tam drží). Pak vytáhneš baterku, demontuješ podstavec a máš dobře přístupnou vypínací páku. Tady je nakonci lanka distanční matka, kterou shodíš a lanko vysuneš. Při montáži jsem jen prostrčil lanko gumovou průchodkou v přepážce a ono se k pedálu jaksi záhadně navedlo samo - jen jsem ho posouval, až to cvaklo - kónus zaskočí sám do toho bazmeku na pedálu. Horší je, když se to nepovede - kolega musel vymontovat osu se spojkovým pedálem. Citovat
roness Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Heh já jej měnil před 14 dny. A prasklo mi lanko Hlavně si dej pozor, aby jsi dobře zacvaknul bovden do přepážky. Já to neudělal a lanko šlo strašně ztuha. Ted mi spojka chodí uplně sama Citovat
graver Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Co přesně myslíš tím \"bowden do přepážky\" - kde to zacvaknout? Citovat
roness Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 V motoru jej provlečeš tou gumovou průchodkou a vyleze to u pedálu. Tak přesně v tom prostoru musíš nacvaknout ten plasovej prstýnek, do kterýho pak zacvakneš bowden Citovat
roness Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Jde to dost blbě, páč tam nejdou moc strčit prsty. Ale při troše nadávek to jde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.