KamilHosek Odesláno 28. duben 2022 Odesláno 28. duben 2022 Dobrý den, auto mi po diagnostice hlásí tyto 2 chyby. Auto mi jeden den začalo cukat jako by auto vynechalo na setinu plyn a zase zabralo. Může to být měničem tlaku turba? Prosím o jakékoli rady, děkuji. Jedná se o 2.0 HDi 100kw. Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2022 Odesláno 28. duben 2022 Spíše bych to spojoval s tím fapem zkontroloval bych nejprve jaký je diferenciální tlak na filtru a podle toho řešil dál Citovat
KamilHosek Odesláno 28. duben 2022 Autor Odesláno 28. duben 2022 (upraveno) Myslíte že by to mohlo být FAPem? Jelikož mi to na diagnostice ukázalo cca 3 měsíce zpět že je děravý ale od té doby ohledně FAPu nic. Upraveno 28. duben 2022 uživatelem pavelu96 Odstraněna divná citace Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2022 Odesláno 28. duben 2022 1445 je, že je fap po životnosti chce to origo diag a live data a měřit a měřit Citovat
KamilHosek Odesláno 28. duben 2022 Autor Odesláno 28. duben 2022 Jenže já vůbec nevím jak a čím měřit. Kdyby byl FAP děravý stačilo by ho třeba jen vyvařit a nebo bohužel budu muset koupit jiný? Hlavně mi přijde divné že to udělalo jen jeden večer a teď zase jede jak má. Jinak se od fapu po vypnutí motoru ozývá toto. Taky nevím co to může být. IMG_5076.MOV Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2022 Odesláno 28. duben 2022 Nic vyvařit nelze on nebude prasklý, ale již zanesený a neplní správnou funkci Auto ideálně dát někomu kdo tomu rozumí a má origo diag brixtr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.