Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

už se to tu kdysi probíralo, máte je někdo? jste spokojení?

neprodával je tu někdo náhodou? chtel bych si je koupit jen jsem je zatím nikde nepotkal.

Guest minimaxa
Odesláno

Mám je ve svém prodejním sortimentu :papa pokud by byl zájem, stačí říct :roker

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Mam Osram Cool Blue H7 a parkovacky a je to parada.. tedy pokud mas na mysli CB parkovacky..

Jen pro upřesnění: vyrábějí se dva druhy parkovaček W5W Cool Blue a to obyčejná žárovka a halogenová žárovka. Obě svítí stejně jen se liší svojí konstrukcí a údajně i životností a samozřejmě cenou. Obyčejná cca 50,- a halogen cca 150,- :aut

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Mam Osram Cool Blue H7 a parkovacky a je to parada.. tedy pokud mas na mysli CB parkovacky..

Jen pro upřesnění: vyrábějí se dva druhy parkovaček W5W Cool Blue a to obyčejná žárovka a halogenová žárovka. Obě svítí stejně jen se liší svojí konstrukcí a údajně i životností a samozřejmě cenou. Obyčejná cca 50,- a halogen cca 150,- :aut

Nemáš nějakej obrázek? A nehřejí hodně se ty halogeny?

MK: pravda, nebyly to ty osramy, nevím co to bylo ale jak to hrozně hřeje tak je to naprd.

Tedy jestli máš na mysli ty samostatný parkovčky co sou na rohu předku.

Odesláno

a nebudeš brát něco na sraz že bych to tam okouknul a případně koupil?

a ta fotečka pro porovnání by náhodou nebyla?

obojoje jsou tedy Cool Blue a svítí bíle nebo namodrale, ftel bych spíš býlé světlo

Odesláno

Taky jsem už řešil jak zaměnit parkovačky za něco lepšího..

A jednou jsem našel nějaky PHILIPS (a ty byly opravdu halogenový - s vinutým vláknem) měly ruzného výkonu asi 5W, 10W, 20W, 35W, 50W, vše při 12voltech. Bohužel se lišily nepatrně i velikostí. Tak jsem si musel trošku s tím pohrat aby se tam vešly, vzal jsem totiž ty 20W. (asi za 60kč pár) Skoro bych řek že to svítí jak potkávačka (která mě vyšla mnohem dráž:/ )

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: ART

Taky jsem už řešil jak zaměnit parkovačky za něco lepšího..

A jednou jsem našel nějaky PHILIPS (a ty byly opravdu halogenový - s vinutým vláknem) měly ruzného výkonu asi 5W, 10W, 20W, 35W, 50W, vše při 12voltech. Bohužel se lišily nepatrně i velikostí. Tak jsem si musel trošku s tím pohrat aby se tam vešly, vzal jsem totiž ty 20W. (asi za 60kč pár) Skoro bych řek že to svítí jak potkávačka (která mě vyšla mnohem dráž:/ )

Svítí to jak potkávačka? A proč by měla parkovačka svítit zbytečně výkonem 20ti wattů a oslňovat když auto stojí zapíchnuté u krajnice ostatní řidiče? Povolený výkon u parkovaček je max. právě oněch 5W. Osobně nevidím důvod, proč by měli parkovačka svítit víc :myslim

Tyto žárovky o kterých píšeš (10-50W jsou určeny pro osvětlování interiéru a do zadních světel ve spec. případech a ne dopředu do parkovaček.

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: mk405

obojoje jsou tedy Cool Blue a svítí bíle nebo namodrale, ftel bych spíš býlé světlo

nesvítí modře, svítí jasným bílým světlem. Na srazu je budu mít, takže budeš moct zkoušet.

Odesláno

Původně zaslal: mk405

nesvítí modře, svítí jasným bílým světlem. Na srazu je budu mít, takže budeš moct zkoušet.

ok, dík, jedny mi rezervuj :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...