mk405 Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Ahoj, už se to tu kdysi probíralo, máte je někdo? jste spokojení? neprodával je tu někdo náhodou? chtel bych si je koupit jen jsem je zatím nikde nepotkal. Citovat
Fusion Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Jenom bacha aby neroztavili plastovou objímku a plast kolem ní /osobní zkušenost Citovat
AKCZ Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Mam Osram Cool Blue H7 a parkovacky a je to parada.. tedy pokud mas na mysli CB parkovacky.. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Mám je ve svém prodejním sortimentu pokud by byl zájem, stačí říct Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: AKCZ Mam Osram Cool Blue H7 a parkovacky a je to parada.. tedy pokud mas na mysli CB parkovacky.. Jen pro upřesnění: vyrábějí se dva druhy parkovaček W5W Cool Blue a to obyčejná žárovka a halogenová žárovka. Obě svítí stejně jen se liší svojí konstrukcí a údajně i životností a samozřejmě cenou. Obyčejná cca 50,- a halogen cca 150,- Citovat
Fusion Odesláno 25. duben 2006 Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: AKCZ Mam Osram Cool Blue H7 a parkovacky a je to parada.. tedy pokud mas na mysli CB parkovacky.. Jen pro upřesnění: vyrábějí se dva druhy parkovaček W5W Cool Blue a to obyčejná žárovka a halogenová žárovka. Obě svítí stejně jen se liší svojí konstrukcí a údajně i životností a samozřejmě cenou. Obyčejná cca 50,- a halogen cca 150,- Nemáš nějakej obrázek? A nehřejí hodně se ty halogeny? MK: pravda, nebyly to ty osramy, nevím co to bylo ale jak to hrozně hřeje tak je to naprd. Tedy jestli máš na mysli ty samostatný parkovčky co sou na rohu předku. Citovat
mk405 Odesláno 26. duben 2006 Autor Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: AKCZ Mam Osram Cool Blue H7 a parkovacky a je to parada.. tedy pokud mas na mysli CB parkovacky.. Jen pro upřesnění: vyrábějí se dva druhy parkovaček W5W Cool Blue a to obyčejná žárovka a halogenová žárovka. Obě svítí stejně jen se liší svojí konstrukcí a údajně i životností a samozřejmě cenou. Obyčejná cca 50,- a halogen cca 150,- a nebudeš brát něco na sraz že bych to tam okouknul a případně koupil? a ta fotečka pro porovnání by náhodou nebyla? obojoje jsou tedy Cool Blue a svítí bíle nebo namodrale, ftel bych spíš býlé světlo Citovat
mk405 Odesláno 26. duben 2006 Autor Odesláno 26. duben 2006 tak jsem nakonec nějaké obrázky našel http://www.svetila.com/eProdaja/product_info.php/cPath/66_77/products_id/3208 http://www.svetila.com/eProdaja/product_info.php/cPath/66_77/products_id/3210 Citovat
ART Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Taky jsem už řešil jak zaměnit parkovačky za něco lepšího.. A jednou jsem našel nějaky PHILIPS (a ty byly opravdu halogenový - s vinutým vláknem) měly ruzného výkonu asi 5W, 10W, 20W, 35W, 50W, vše při 12voltech. Bohužel se lišily nepatrně i velikostí. Tak jsem si musel trošku s tím pohrat aby se tam vešly, vzal jsem totiž ty 20W. (asi za 60kč pár) Skoro bych řek že to svítí jak potkávačka (která mě vyšla mnohem dráž:/ ) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: ART Taky jsem už řešil jak zaměnit parkovačky za něco lepšího.. A jednou jsem našel nějaky PHILIPS (a ty byly opravdu halogenový - s vinutým vláknem) měly ruzného výkonu asi 5W, 10W, 20W, 35W, 50W, vše při 12voltech. Bohužel se lišily nepatrně i velikostí. Tak jsem si musel trošku s tím pohrat aby se tam vešly, vzal jsem totiž ty 20W. (asi za 60kč pár) Skoro bych řek že to svítí jak potkávačka (která mě vyšla mnohem dráž:/ ) Svítí to jak potkávačka? A proč by měla parkovačka svítit zbytečně výkonem 20ti wattů a oslňovat když auto stojí zapíchnuté u krajnice ostatní řidiče? Povolený výkon u parkovaček je max. právě oněch 5W. Osobně nevidím důvod, proč by měli parkovačka svítit víc Tyto žárovky o kterých píšeš (10-50W jsou určeny pro osvětlování interiéru a do zadních světel ve spec. případech a ne dopředu do parkovaček. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: AKCZ Mam Osram Cool Blue H7 a parkovacky a je to parada.. tedy pokud mas na mysli CB parkovacky.. Jen pro upřesnění: vyrábějí se dva druhy parkovaček W5W Cool Blue a to obyčejná žárovka a halogenová žárovka. Obě svítí stejně jen se liší svojí konstrukcí a údajně i životností a samozřejmě cenou. Obyčejná cca 50,- a halogen cca 150,- a nebudeš brát něco na sraz že bych to tam okouknul a případně koupil? a ta fotečka pro porovnání by náhodou nebyla? obojoje jsou tedy Cool Blue a svítí bíle nebo namodrale, ftel bych spíš býlé světlo nesvítí modře, svítí jasným bílým světlem. Na srazu je budu mít, takže budeš moct zkoušet. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 foto zde http://sweb.cz/gmlgml/Osram.jpg [upravil dne 26.4.0606 minimaxa] Citovat
mk405 Odesláno 26. duben 2006 Autor Odesláno 26. duben 2006 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: AKCZ Mam Osram Cool Blue H7 a parkovacky a je to parada.. tedy pokud mas na mysli CB parkovacky.. Jen pro upřesnění: vyrábějí se dva druhy parkovaček W5W Cool Blue a to obyčejná žárovka a halogenová žárovka. Obě svítí stejně jen se liší svojí konstrukcí a údajně i životností a samozřejmě cenou. Obyčejná cca 50,- a halogen cca 150,- a nebudeš brát něco na sraz že bych to tam okouknul a případně koupil? a ta fotečka pro porovnání by náhodou nebyla? obojoje jsou tedy Cool Blue a svítí bíle nebo namodrale, ftel bych spíš býlé světlo nesvítí modře, svítí jasným bílým světlem. Na srazu je budu mít, takže budeš moct zkoušet. ok, dík, jedny mi rezervuj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.