jmonika Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Ahoj, poradí mi někdo kde by se dala sehnat soustava trubek k servu? Mám P206, r.2000, 2.0 HDI a nemůžu nikde sehnat. Díky Monika Citovat
Evík206 Odesláno 28. srpen 2006 Odesláno 28. srpen 2006 Měla jsem taky prasklou tlakovou hadici a sehnali jsme v Praze na vrakáči za 2000,- celou soustavu.... Citovat
tanagy Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 Hmmm, taky mi začínaj rezavět. Sem zvědavej jak dlouho to vydrží. Nový se nedaj sehnat u peugeotů? Myslím u prodejce a autorizovanýho servisu Citovat
Evík206 Odesláno 30. srpen 2006 Odesláno 30. srpen 2006 tanagy: jo dají....za 4000,- bez DPH a je to jen část těch kovových trubek s tlakovou hadicí..... to si můžou strčit za klobouk Citovat
Vertex Odesláno 31. srpen 2006 Odesláno 31. srpen 2006 Přesně tak, teď sháním něco na svojí 205tku a chtěj za to 4800. Na moje auto je to trošku problém sehnat Citovat
jmonika Odesláno 31. srpen 2006 Autor Odesláno 31. srpen 2006 No já tam měla jen jednu malou prodřenou dírku a protože jsem ani na vrakáči nesehnala.... vyřešila jsem to tak - dírku mi svařil jeden známý co dělá ve firmě co opravuje chladící zařízení. Už tak jezdím pár měsíců a vše je OK Citovat
Evík206 Odesláno 31. srpen 2006 Odesláno 31. srpen 2006 Mě se po bouračce hnula ta tlaková hadice k výfuku a propálila se - to bouchlo poprvý.....tak jsme tu hadici zkusili nechat vyměnit, ale nebyl to prostě origo spoj a na jedné straně to nevydrželo a prasklo to znovu - teď to mám celý nový a pohoda.... Citovat
tanagy Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Mě to pořád jaxi nedochází. Celý to tlakový potrubí má mnoho částí. Když mi rezne jediná trubka v délce cca půl metrů, tak proč by ta oprava měla být finančně náročná? Za půl metru ohýbaný trubky nemůže nikdo soudnej chtít 4000,-. To snad zvládne naohýbat šikovnej zámečník za pár stovek i s materiálem,ne? Mi to příjde jako když šel známej do autorizovanýho servisu s dýzlem od oplu s tím, že to hodně žere a málo jede. Tak mu vnutili trubku s váhou vzduchu bratru za 15 litrů a auto se pořád chová stejně )))) Kam ten svět spěje:roll Citovat
Evík206 Odesláno 4. září 2006 Odesláno 4. září 2006 tanagy: no nevím jak je to na tvém autě, ale u 206tky jsou ty kovové trubky spojené s s asi 20cm dlouhou tlakovou hadicí. A protože to šlape při nějakém tom baru - kdejakej spoj to nevydrží. To znamená, že když vyměníš kovový trubky - musíš k nim nějak přidělat tu hadici. Mě to dělali v servisu, kde jsou specializovaný na tyhle hadice a stejnak to prasklo!!! vydrželo to jen 2 jízdy...a bum. Pak jsem koupila origo a doteď parádička.... Citovat
tanagy Odesláno 13. září 2006 Odesláno 13. září 2006 Hmmm. Tak sem těch 10cm, co mi tam rezlo obrousil a přetřel barvou a budu čekat jak dlouho to vydrží. doufám, že všechny 206ky maj to servo dělaný stejně - takže stejné tlakové trubky. Jen mě napadlo,že by neměl být problém vyměnit jen vadnou část a zase to funkčně spojit zpět...ale když říkáš, že si s tím odbornci neporadili...tak mi nezbube než doufat, že to vydrží co nejdýl. Citovat
Driver Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 V podobný cenový kategorii se pohybují i trubky od klimatizace. V Peugeotu po mě chtěli za jedinou trubku nastavenou hadicí cca 4800,-. Citovat
tanagy Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 No tak to je mazec Ceny opravdu lidové. To aby člověk už teď šmejdil po vrakovištích a hledal kde by se mu co mohlo v budoucnu hodit ...uf No jak to tak vidim, tak tu trubku pudu ještě jednou natřít a přetáhnu přes to nějakou izolaci chachááááá Citovat
Vertex Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 V Praze na vrakovišti na Butovický jich maj plnou bednu, taky jsem si tam nakonec vybral To Tanagy: až Ti ta trubka rupne hned u trychtýřku na pumpě, tak už Ti to asi žádnej šikovnej zámečník neudělá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.