Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 měsíce později...
Odesláno

No já tam měla jen jednu malou prodřenou dírku a protože jsem ani na vrakáči nesehnala.... vyřešila jsem to tak - dírku mi svařil jeden známý co dělá ve firmě co opravuje chladící zařízení. Už tak jezdím pár měsíců a vše je OK :super

Odesláno

Mě se po bouračce hnula ta tlaková hadice k výfuku a propálila se - to bouchlo poprvý.....tak jsme tu hadici zkusili nechat vyměnit, ale nebyl to prostě origo spoj a na jedné straně to nevydrželo a prasklo to znovu - teď to mám celý nový a pohoda....:D

Odesláno

Mě to pořád jaxi nedochází. Celý to tlakový potrubí má mnoho částí. Když mi rezne jediná trubka v délce cca půl metrů, tak proč by ta oprava měla být finančně náročná? Za půl metru ohýbaný trubky nemůže nikdo soudnej chtít 4000,-. To snad zvládne naohýbat šikovnej zámečník za pár stovek i s materiálem,ne?

Mi to příjde jako když šel známej do autorizovanýho servisu s dýzlem od oplu s tím, že to hodně žere a málo jede. Tak mu vnutili trubku s váhou vzduchu bratru za 15 litrů a auto se pořád chová stejně :o)))) Kam ten svět spěje:roll

Odesláno

tanagy: no nevím jak je to na tvém autě, ale u 206tky jsou ty kovové trubky spojené s s asi 20cm dlouhou tlakovou hadicí. A protože to šlape při nějakém tom baru - kdejakej spoj to nevydrží. To znamená, že když vyměníš kovový trubky - musíš k nim nějak přidělat tu hadici. Mě to dělali v servisu, kde jsou specializovaný na tyhle hadice a stejnak to prasklo!!! vydrželo to jen 2 jízdy...a bum. Pak jsem koupila origo a doteď parádička....:)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hmmm.

Tak sem těch 10cm, co mi tam rezlo obrousil a přetřel barvou a budu čekat jak dlouho to vydrží.

doufám, že všechny 206ky maj to servo dělaný stejně - takže stejné tlakové trubky. Jen mě napadlo,že by neměl být problém vyměnit jen vadnou část a zase to funkčně spojit zpět...ale když říkáš, že si s tím odbornci neporadili...tak mi nezbube než doufat, že to vydrží co nejdýl.

Odesláno

:bojim No tak to je mazec

Ceny opravdu lidové. To aby člověk už teď šmejdil po vrakovištích a hledal kde by se mu co mohlo v budoucnu hodit ...uf

No jak to tak vidim, tak tu trubku pudu ještě jednou natřít a přetáhnu přes to nějakou izolaci chachááááá

Odesláno

V Praze na vrakovišti na Butovický jich maj plnou bednu, taky jsem si tam nakonec vybral

To Tanagy: až Ti ta trubka rupne hned u trychtýřku na pumpě, tak už Ti to asi žádnej šikovnej zámečník neudělá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...