Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fiiha....

Predpokladal jsem, ze udelas \"routu\" na mapy.cz nebo neco obdobneho, ale fotograficky navigator - to sem necekal :-)

Asi ses fajne projel, nez si to takto do detailu pripravil, gratuluji. Diky moc za straveny cas, asi sis mel opravdu svuj (a samozrejme i Aluscin) \"organ.cas\" zaplatit. Nikoho by napr. 50 - 100,- za sraz navic nezabilo, bo jak vidim co vsechno delas, tak je to silene....

No nic, mozna ti doveze nejaky prispevek nekdo z clenu vyboru - z pokladny OS :-)

Odesláno
Původně zaslal: Ventil

Fiiha....

Predpokladal jsem, ze udelas \"routu\" na mapy.cz nebo neco obdobneho, ale fotograficky navigator - to sem necekal :-)

Asi ses fajne projel, nez si to takto do detailu pripravil, gratuluji. Diky moc za straveny cas, asi sis mel opravdu svuj (a samozrejme i Aluscin) \"organ.cas\" zaplatit. Nikoho by napr. 50 - 100,- za sraz navic nezabilo, bo jak vidim co vsechno delas, tak je to silene....

No nic, mozna ti doveze nejaky prispevek nekdo z clenu vyboru - z pokladny OS :-)

Děkujeme ti za uznání. Projeli jsme toho už spousty (ani to nepočítáme) a času strávili strašně moc (taky to nepočítáme)

Snad to bude oceněno Vaší spokojeností.

Ještě jednou moc děkujeme. :papa

Odesláno

hmmmm tak to je huste to koukam jseš fakt šikulka šikovana :super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

hmmmm tak to je huste to koukam jseš fakt šikulka šikovana :super:super:super:super

A co já????? :bojim :bojim :myslim :myslim béééé béééé

Odesláno
Původně zaslal: rex

NO teda super foto navigačka. OBA JSTE SKVĚLÝ. Takovej zápřah vydržet....... Klobouk dolů.:roker:papa

Děkujeme :aut:D:cool: .

Odesláno

Tak sem si chtel stahnout znova ten navigator (uz se spravnou sipkou v Pozoricich :D) a nejak uz tu nemuzu najit tu pdf verzi, ty jsi ji zrusil ??

Nemusis to PDF kvuli mne delat znovu (ikdyz to zase nic tak sloziteho neni), staci kdyz mi reknes co je spravne: slovicko \"vlevo\" nebo sipka \"vpravo\" ??

Deeekuji uctive ;)

Odesláno
Původně zaslal: Ventil

Tak sem si chtel stahnout znova ten navigator (uz se spravnou sipkou v Pozoricich :D) a nejak uz tu nemuzu najit tu pdf verzi, ty jsi ji zrusil ??

Nemusis to PDF kvuli mne delat znovu (ikdyz to zase nic tak sloziteho neni), staci kdyz mi reknes co je spravne: slovicko \"vlevo\" nebo sipka \"vpravo\" ??

Deeekuji uctive ;)

Tak ti sem dávám už trošku vzpadající přílohu \"navigátora\" v PDF. :papa

[upravil dne 25/4/06 Autoškolič Dodo]

NAVIGÁTOR OD VYŠKOVA.zip

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...