Autoškolič Dodo Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Tak Vám začínáme přibližovat cestu na sraz. Snad je toto zpracování dostatečně přehledné a nebudete bloudit. Pokud by jste bloudili volejte na tel.č. 608 400 069 :D Přejeme Vám šťastnou cestu. [upravil dne 24/4/06 Autoškolič Dodo] NAVIGÁTOR OD VYŠKOVA.zip Citovat
Ventil Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Fiiha.... Predpokladal jsem, ze udelas \"routu\" na mapy.cz nebo neco obdobneho, ale fotograficky navigator - to sem necekal :-) Asi ses fajne projel, nez si to takto do detailu pripravil, gratuluji. Diky moc za straveny cas, asi sis mel opravdu svuj (a samozrejme i Aluscin) \"organ.cas\" zaplatit. Nikoho by napr. 50 - 100,- za sraz navic nezabilo, bo jak vidim co vsechno delas, tak je to silene.... No nic, mozna ti doveze nejaky prispevek nekdo z clenu vyboru - z pokladny OS :-) Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 23. duben 2006 Autor Odesláno 23. duben 2006 Původně zaslal: Ventil Fiiha.... Predpokladal jsem, ze udelas \"routu\" na mapy.cz nebo neco obdobneho, ale fotograficky navigator - to sem necekal :-) Asi ses fajne projel, nez si to takto do detailu pripravil, gratuluji. Diky moc za straveny cas, asi sis mel opravdu svuj (a samozrejme i Aluscin) \"organ.cas\" zaplatit. Nikoho by napr. 50 - 100,- za sraz navic nezabilo, bo jak vidim co vsechno delas, tak je to silene.... No nic, mozna ti doveze nejaky prispevek nekdo z clenu vyboru - z pokladny OS :-) Děkujeme ti za uznání. Projeli jsme toho už spousty (ani to nepočítáme) a času strávili strašně moc (taky to nepočítáme) Snad to bude oceněno Vaší spokojeností. Ještě jednou moc děkujeme. Citovat
Tommy306 Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 navigace vypadá velice dobře:super:super ...jen se mi nezdá 4. obrázek...píšeš odbočit vlevo a šipka jde doprava:myslim Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 23. duben 2006 Autor Odesláno 23. duben 2006 Původně zaslal: Tommy306 navigace vypadá velice dobře:super:super ...jen se mi nezdá 4. obrázek...píšeš odbočit vlevo a šipka jde doprava:myslim Díky za upozornění. Už z toho troškenc blbnu. Hned to opravím. Citovat
Guest ZILA Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 hmmmm tak to je huste to koukam jseš fakt šikulka šikovana :super:super:super Citovat
Aluška Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Původně zaslal: ZILA hmmmm tak to je huste to koukam jseš fakt šikulka šikovana :super:super:super A co já????? :bojim :myslim béééé béééé Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 24. duben 2006 Autor Odesláno 24. duben 2006 Původně zaslal: ZILA hmmmm tak to je huste to koukam jseš fakt šikulka šikovana :super:super:super :mad: DĚKUJEME :mad: [upravil dne 24/4/06 Autoškolič Dodo] Citovat
rex Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 NO teda super foto navigačka. OBA JSTE SKVĚLÝ. Takovej zápřah vydržet....... Klobouk dolů. Citovat
Aluška Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Původně zaslal: rex NO teda super foto navigačka. OBA JSTE SKVĚLÝ. Takovej zápřah vydržet....... Klobouk dolů. Děkujeme . Citovat
Ventil Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Tak sem si chtel stahnout znova ten navigator (uz se spravnou sipkou v Pozoricich ) a nejak uz tu nemuzu najit tu pdf verzi, ty jsi ji zrusil ?? Nemusis to PDF kvuli mne delat znovu (ikdyz to zase nic tak sloziteho neni), staci kdyz mi reknes co je spravne: slovicko \"vlevo\" nebo sipka \"vpravo\" ?? Deeekuji uctive Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 25. duben 2006 Autor Odesláno 25. duben 2006 Původně zaslal: Ventil Tak sem si chtel stahnout znova ten navigator (uz se spravnou sipkou v Pozoricich ) a nejak uz tu nemuzu najit tu pdf verzi, ty jsi ji zrusil ?? Nemusis to PDF kvuli mne delat znovu (ikdyz to zase nic tak sloziteho neni), staci kdyz mi reknes co je spravne: slovicko \"vlevo\" nebo sipka \"vpravo\" ?? Deeekuji uctive Tak ti sem dávám už trošku vzpadající přílohu \"navigátora\" v PDF. [upravil dne 25/4/06 Autoškolič Dodo] NAVIGÁTOR OD VYŠKOVA.zip Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.