neoleo Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Dobrý den, jsem tu nováček a u Pegueotu taky...Potřeboval bych vědět,co znamená oranžová kontrolka(nedokážu popsat ten obrázek) na palubní desce(Vpravo nad kontrolkami parkovačky, baterky a oleje)součastně s tím se mi rozsvítí červený nápis STOP. Nemám bohužel manuál a auto mám 2 dny. Po nastartování zmizí...Jde o Pegueot 206 1.4 benzín r.v.1999:myslim Citovat
Vertex Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 No jestli po nastartování zmizí, tak to neřeš, ne? Budeš jí muset popsat:roll Citovat
Jardaned Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 zřejmě se jedná o tzv.kontrolku diagnostiky. Rozsvítí se po zapnutí klíčku do druhé polohy a po nastartování motoru po několika vteřinách zhasne.Tedy pokud je vše v pořádku.Pokud ti svítí,znamená to nějaký PROBLÉM. Citovat
reyjim Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 ...měla by to být autodiagnostika motoru, když zhasne v poho..když se za jízdy rosvítí v pr.. servis.. Citovat
neoleo Odesláno 21. duben 2006 Autor Odesláno 21. duben 2006 Z té kontrolky bych zase tak velky strach neměl, spíše z toho červeného nápisu STOP.. Citovat
neoleo Odesláno 21. duben 2006 Autor Odesláno 21. duben 2006 rozsvítí se,když klíč je v první poloze.... Citovat
Gotrek Odesláno 22. duben 2006 Odesláno 22. duben 2006 Ze STOPky si nedělej hlavu, pokud se to rozsvítí při startování na první polohu klíčku, slouží to jako kontrola, že je kontrolka OK. Pokud by se nerozsvítila, je tam vadná žárovička a nepoznal bys problém. Pokud by se rozsvítila za jízdy, tak šupem do servisu. Citovat
Trundik Odesláno 22. duben 2006 Odesláno 22. duben 2006 Původně zaslal: Gotrek Ze STOPky si nedělej hlavu, pokud se to rozsvítí při startování na první polohu klíčku, slouží to jako kontrola, že je kontrolka OK. Pokud by se nerozsvítila, je tam vadná žárovička a nepoznal bys problém. Pokud by se rozsvítila za jízdy, tak šupem do servisu. Spíš bych raději hned zastavil, než jel do servisu Citovat
Guest majki33 Odesláno 22. duben 2006 Odesláno 22. duben 2006 Já bych to taky neřešil, když nesvítí za jídy tak je vše OK. Citovat
nicke Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 bude to kontrolka diagnostiky mám 307 a dělá mi to podobně, ale s tím, že chcípá motor za jízdy pokud svítí jen ornž tak je to ještě v poho nesmí ti svítit stop to asi do servisu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.