Béďa Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Chci vymenit kolecka na mem auti a tak se chci zeptat jake kolecka mi muzete doporucit?? Chtel bych 14" aby nebyly zapadly a obuto by na tom melo byt 185/65. Jaky by mel byt ET?? Cenove tak max. do 2000Kc/kus. Nejake dobre odkazi na litaky?? Dik Citovat
Béďa Odesláno 21. duben 2006 Autor Odesláno 21. duben 2006 Původně zaslal: Tommy306 jdi rovnou do 15tek... No vis ja bych rad ale nemam je v technicaku a nechci mit problemi s policajtama. Chci jen vymenit kola a nechat gumy. Nebo je to fakt spatnej napad?? Potreboval bych neco co vydrzi na Vysocine Citovat
mk405 Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 na vysočinu jedině kola z jeepa tysi nedáš říct, takové hezké origoše a ty je chceš měnit za kdovíco ti to nějak musím vyhnat z halavy: chceš kola nebo to co mám ve skříni? Citovat
Tommy306 Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Původně zaslal: Béďa No vis ja bych rad ale nemam je v technicaku a nechci mit problemi s policajtama. já je v TP taky nemám, ale chcu zajet do Pg s TP a oni mi o to požádaj...jinak si počkám na typovej list...s policajtama mít problémy na 15kách určitě nebudeš a jestli jseš po STK, tak jsi taky v klidu, maximálně může prudit pojiš?ovák po nehodě Citovat
Béďa Odesláno 22. duben 2006 Autor Odesláno 22. duben 2006 Původně zaslal: mk405 na vysočinu jedině kola z jeepa tysi nedáš říct, takové hezké origoše a ty je chceš měnit za kdovíco ti to nějak musím vyhnat z halavy: chceš kola nebo to co mám ve skříni? nejradeji oboje Citovat
Béďa Odesláno 22. duben 2006 Autor Odesláno 22. duben 2006 kdyz prestanem resit ty 15\" tak jaky ET by mel bejt u 14\" aby necumely ven a nebyly zalezly?? Citovat
Béďa Odesláno 22. duben 2006 Autor Odesláno 22. duben 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Béďa No vis ja bych rad ale nemam je v technicaku a nechci mit problemi s policajtama. já je v TP taky nemám, ale chcu zajet do Pg s TP a oni mi o to požádaj...jinak si počkám na typovej list...s policajtama mít problémy na 15kách určitě nebudeš a jestli jseš po STK, tak jsi taky v klidu, maximálně může prudit pojiš?ovák po nehodě Hmm, tak dej vedet jak jsi dopadl. Jinak ja STK mam tyden takze v tom by problem byt nemel ale urcite bych to chtel mit zapsany aby nekdo nerejpal. Citovat
Lavak_Bob Odesláno 22. duben 2006 Odesláno 22. duben 2006 No ja mám zimáky 185/65 14\" a sú vcelku ok.Ale idem tam narvať 16 nech sa policia aj STK po.... Jop a na avatare sú práve tie zimné na ukážku [upravil dne 22.4.06 Lavak_Bob] Citovat
Tommy306 Odesláno 23. duben 2006 Odesláno 23. duben 2006 Původně zaslal: Béďa Hmm, tak dej vedet jak jsi dopadl. tak jsem byl v sobotu u Pg a nedopadl jsem nijak...prej to tam dělá jedinej člověk a ten tam je jenom Po-Pá tak uvidím, kdy se tam zas dostanu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.