Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci vymenit kolecka na mem auti a tak se chci zeptat jake kolecka mi muzete doporucit?? Chtel bych 14" aby nebyly zapadly a obuto by na tom melo byt 185/65. Jaky by mel byt ET?? Cenove tak max. do 2000Kc/kus. Nejake dobre odkazi na litaky?? Dik :papa

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

jdi rovnou do 15tek...

No vis ja bych rad ale nemam je v technicaku a nechci mit problemi s policajtama. Chci jen vymenit kola a nechat gumy. Nebo je to fakt spatnej napad?? Potreboval bych neco co vydrzi na Vysocine :myslim

Odesláno

na vysočinu jedině kola z jeepa ;)

tysi nedáš říct, takové hezké origoše a ty je chceš měnit za kdovíco :(

ti to nějak musím vyhnat z halavy: chceš kola nebo to co mám ve skříni? :roker

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

No vis ja bych rad ale nemam je v technicaku a nechci mit problemi s policajtama.

já je v TP taky nemám, ale chcu zajet do Pg s TP a oni mi o to požádaj...jinak si počkám na typovej list...s policajtama mít problémy na 15kách určitě nebudeš a jestli jseš po STK, tak jsi taky v klidu, maximálně může prudit pojiš?ovák po nehodě

Odesláno
Původně zaslal: mk405

na vysočinu jedině kola z jeepa ;)

tysi nedáš říct, takové hezké origoše a ty je chceš měnit za kdovíco :(

ti to nějak musím vyhnat z halavy: chceš kola nebo to co mám ve skříni? :roker

:D nejradeji oboje :D

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

No vis ja bych rad ale nemam je v technicaku a nechci mit problemi s policajtama.

já je v TP taky nemám, ale chcu zajet do Pg s TP a oni mi o to požádaj...jinak si počkám na typovej list...s policajtama mít problémy na 15kách určitě nebudeš a jestli jseš po STK, tak jsi taky v klidu, maximálně může prudit pojiš?ovák po nehodě

Hmm, tak dej vedet jak jsi dopadl. Jinak ja STK mam tyden takze v tom by problem byt nemel ale urcite bych to chtel mit zapsany aby nekdo nerejpal.

Odesláno

No ja mám zimáky 185/65 14\" a sú vcelku ok.Ale idem tam narvať 16 nech sa policia aj STK po.... :D

Jop a na avatare sú práve tie zimné na ukážku ;)

[upravil dne 22.4.06 Lavak_Bob]

Odesláno

Hmm, tak dej vedet jak jsi dopadl.

tak jsem byl v sobotu u Pg a nedopadl jsem nijak...prej to tam dělá jedinej člověk a ten tam je jenom Po-Pá :(

tak uvidím, kdy se tam zas dostanu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...